1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 13:00

19.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabené Dubí urvalo v Soběchlebech povinné body


Branky


74. M. Hendrych - 36. K. Solar , 69. K. Solar
0

Hostům vystřelil vítězství dvěma góly kanonýr Kristián Solar.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl nezáživný fotbal

Poslední Soběchleby doma přivítaly Dubí. Ačkoliv se hostům na jaře herně tolik nedaří jako na podzim, byli v utkání jasným favoritem. Domácí jsou už prakticky smíření sestupem do okresního přeboru, na jaře nezískali ani jeden bod. Na podzim navíc dostali v Dubí těžký debakl 10:0!

 

Hosté však na Teplicko dorazili v hodně okleštěné sestavě, na hřišti se dokonce objevili dva patnáctiletí žáci, na poslední minuty musel nastoupit i trenér Jan Brezovský. První poločas nabídl na tradičně špatném soběchlebském hřišti velký boj. Kombinace vázla, domácí spoléhali na nakopávané míče, Dubí se dlouho nemohlo srovnat s terénem.

 

Ke konci poločasu se ale hosté zlepšili, dali míč na zemi a po pěkné akci otevřel skóre utkání ve 36. minutě Kristián Solar - 0:1. A za stejného stavu se odcházelo v poločase do kabin.

Osmnáctá branka Solara

Po změně stran se Dubí herně zvedlo a začalo domácí více přehrávat. V 69. minutě zahrával dubský Pavel Doubek rohový kop. Míč se dostal do skrumáže, kde se nejlépe zorientoval Solar, který se trefil poosmnácté v sezóně - 0:2.

 

Domácí vykřesali naději na bodový zisk v 74. minutě. Dubí ztratilo míč na útočné polovině, rychlý brejk Soběchleb zakončil gólově Matěj Hendrych - 1:2.

 

Vítězství si už ale Dubí vzít nenechalo, v Soběchlebech nakonec zvítězilo rozdílem jediné trefy.

 

Soběchleby zůstávají jsou s pěti body na posledním místě, v dalším kole navíc hrají na půdě prvních Bohušovic. Dubí drží třetí místo, o víkendu doma hostí Svádov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu



1.FC Dubí
Jan Brezovský, trenér 1. FC Dubí: "Bohužel jsme byli hodně oslabeni, oba žáci ale rozhodně nezklamali. Hrálo se na tragickém terénu, ten by snad měli zakázat. Nakonec jsme to urvali, ovšem marně vzpomínáme na náš podzimní fotbal. Bohužel nevím, proč nehrajeme tak lehce."



Sestavy


TJ Soběchleby
L. Hutta [-] - A. Klinger [-] , L. Vystavěl [-] , M. Hendrych [-] , V. Mokriš [-] (78. P. Svoboda [-] ) , L. Mráz [-] , M. Pokorný [-] , B. Liner [-] , V. Havlík [-] , J. Soukup [-] , P. Potměšil [-] (58. L. Císař [-] )

1.FC Dubí
A. Kusý [-] - M. Sukdolák [-] (83. J. Brezovský [-] ) , L. Havlín [-] , M. Havlín [-] , K. Solar [-] , R. Farkaš [-] , L. Pelc [-] , M. Karrmann [-] , J. Mucha [-] (76. L. Berky [-] ) , P. Doubek [-] , J. Ulip [-]

ŽK: 22. A. Klinger , 61. V. Havlík , 72. J. Soukup , 89. L. Vystavěl - 17. M. Havlín , 64. K. Solar , 89. R. Farkaš .
Hráči zápasu: K. Solar .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Provazník Adam - ZITKO Josef, DOUBEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.