6:1
(5:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 13:30

18.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Liběšice neměly s posledním potíže


Branky


6. K. Knop , 12. K. Knop , 16. M. Svoboda , 24. V. Kozel , 38. A. Vlk , 73. J. Janda - 41. L. Vystavěl
0

Vítězství 6:1 proběhlo v tréninkovém tempu, Soběchleby dorazily v desíti lidech.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za čtvrt hodiny bylo hotovo

Do Liběšic dorazily Soběchleby. Favoritem byli jasně domácí, kteří stále bojují minimálně o druhé místo v tabulce. Hosté jsou odsouzeni k sestupu, na jaře ani jednou nebodovali. Ale na podzim doma proti Liběšicím vybojovali dva body.

 

Soběchleby dorazily na zápas zhruba dvacet minut před výkopem, navíc v deseti lidech. Obraz hry byl jasný, hosté se zakopali na vlastním vápně a plně se soustředili na defenzivu. Čisté konto udržely jen šest minut, než skóre otevřel Karel Knop  - 1:0.

 

Ve dvanácté minutě udeřil opět Karel Knop, nejstarší hráč na hřišti zvýšil na 2:0. A když v 16. minutě skóroval Milan Svoboda, bylo prakticky po zápase - 3:0. Ve 24. minutě se pak prosadil také Václav Kozel - 4:0. Liběšice hrozily ze standardních situacích, z nich padly hned tři branky. Ve 38. minutě se trefil do černého Aleš Vlk - 5:0.

 

Čestný úspěch hostů zaznamenal po dlouhém výkopu brankáře Lukáš Vystavěl. Ten využil chyby domácí obrany a stanovil poločasový účet na 5:1.

Zápas neměl náboj

Po změně stran postrádala hra náboj. Domácí hráli v tréninkovém tempu a Soběchleby logicky neměly síly na jakýkoliv zvrat. Poslední branka přišla v 73. minutě. Parádní pas za obranu dostal Jakub Janda, který si míč pěkně navedl a potupil brankáře Linera střelou mezi nohy - 6:1.

 

Liběšice tak zaslouženě vyhrály a jsou čtvrté. V dalším kole hrají na půdě svádovského nováčka. Soběchleby jsou stále poslední, inkasovaly už 91 branek! O víkendu doma hostí Dubí.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


SK Liběšice
Marek Čermák, trenér SK Liběšice: "Tady není moc co hodnotit. Utkání měli trénikový charakter. Soupeř se prakticky nedostával za půlku, jeho branka padla po naší chybě. Je dobře, že si mohli dobře zahrát mladí hráči, které zapracováváme do sestavy."




Sestavy


SK Liběšice
J. Brkoslav [-] - J. Vlasák [-] , P. Blažíček [-] , M. Svoboda [-] , V. Kozel [-] , D. Svoboda [-] (46. V. Petrus [-] ) , J. Janda [-] , A. Vlk [-] , J. Pokorný [-] , T. Mikina [-] , K. Knop [-] (61. R. Horák [-] )

TJ Soběchleby
B. Liner [-] - L. Vystavěl [-] , V. Mokriš [-] , L. Mráz [-] , M. Hendrych [-] , L. Císař [-] , R. Kliský [-] , J. Soukup [-] , P. Potměšil [-] , A. Klinger [-]

ŽK: 29. L. Vystavěl , 88. A. Klinger .
Hráči zápasu: V. Kozel .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Eichler Martin - ČÁKA Jindřich, FORMÁNEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.