Bohušovice zvládly šlágr a jsou zase blíže prvnímu místu


Branky


0

Domácí vyhráli hlavně díky první půli. Na čele tak mají osmibodový náskok.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankář neměl svůj den

První s druhým. Aneb Bohušovice doma přivítaly Litoměřicko C. Mírným favoritem byl domácí nováček, který po postup zažívá parádní sezónu. Litoměřicko by se v případě vítězství dotáhlo na dva body.

 

Na podzim Litoměřicko remizovalo se Slavojem 2:2, na penalty tehdy vyhrál domácí celek.

 

Tady ale v prvním poločase byly lepší Bohušovice. Do vedení domácí dostal ve 28. minutě Milan Dalešický, který přeloboval brankáře Abdelkadera - 1:0. Gólman Litoměřička pak zaváhal při druhé brance, v 39. minutě z toho těžil nejlepší domácí kanonýra Jakub Ortbauer - 2:0.

 

Hosté se do šancí nedostávali, do kabin si tak nesli dvoubrankové manko.

Dvakrát snížili. Ale nevyrovnali

Vstup do druhého poločasu vyšel lépe hostům. Už ve 46. minutě totiž rychlým gólem po nástupu z kabin snížil Martin Císař - 2:1. Litoměřicko pak bylo lepší a mírně domácí zatlačilo. Ale vyrovnat se mu nepodařilo.

 

Naopak deset minut před koncem předvedly Bohušovice rychlý brejk, který zakončil opět Jakub Ortbauer - 3:1. Pro Ortbauera to byl v sezóně trefa číslo 24, tabulku střelců tak vede společně s Pavlem Rážkem (České Kopisty).

 

Drama přišlo pět minut poté, kdy snížil kapitán Litoměřicka Tomáš Kocman. Na více už se ale hosté nezmohli a prohráli 3:2.

 

Bohušovice tak mají na první místě parádní náskok osmi bodů, v dalším kole je ale čeká těžký zápas v Rovném. Litoměřicko C je druhé, v dalším kole doma hostí Ohníč.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


Slavoj Bohušovice nad Ohří
Jan Gaube, trenér Bohušovic n. O.: "První poločas jsme byli lepší my, ve druhém zase soupeř. Ale myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě. Celkově jsem čekal od soupeře přeci jen trochu víc."

FK Litoměřicko C
Martin Císař, hráč FK Litoměřicko C: "První poločas byl z naší strany špatný, udělali jsme dvě chyby, které soupeř potrestal. Po změně stran jsme dostali domácí pod tlak. Ovšem Bohušovice měly spousty brejků a jeden využily. Naše snížení přišlo pozdě. Domácím už gratuluji k postupu, sám jsem zvědavý, jak si povedou v I.A třídě."



Počet diváků: 120. Rozhodčí: Stupka Josef - MATERNA Jiří, VACEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.