1:2p.
(0:0)
62. J. Lubas
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 13:30

18.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Unčín a penalty? To nejde k sobě


Branky


0

Předposlední tým tabulky si připsal šestou remízu v sezóně. A opět nezvládl penaltový rozstřel.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas bez šancí

Na umělou trávu do Krupky, kde hraje domácí zápasy Unčín, dorazil Černiv. Mírným favoritem byli hosté, kteří na tom v tabulce byli rozhodně lépe, než domácí Sokol. Na podzim přitom Černiv doma porazil Unčín vysoko 8:1.

 

První poločas nabídl na malém hřišti vyrovnaný fotbal s minimem šancí. Vyložené příležitosti prakticky nebyly, takže jak domácí brankář Jiří Trojan, tak hostující Tomáš Chodura příliš práce neměli.

 

Do kabin se tak šlo za zaslouženého stavu 0:0.

Domácí zachraňovali remízu

Po změně stran se pokračovalo ve stejném duchu, na place se hlavně bojovalo. V 62. minutě ale konečně padla první branka. Unčín zahrával standardní situaci. Tu ale nezvládl a hosté šli do protiútoku. Míč se dostal k Jiřímu Lubasovi, který z dvaceti metrů napřáhl a míč skončil v šibenici - 0:1.

 

Domácí chtěli vyrovnat, v 70. minutě ale museli do deseti, jelikož se jim zranil hráč a na střídačce nikdo nebyl. Unčín se ale přeci jen dočkal branky. V 87. minutě byl před Chodurou klasický závar. Míč se asi na potřetí odrazil k Michalu Novotnému, který ho protlačil do sítě - 1:1.

 

Do konce utkání se už stav nezměnil, o vítězi tak musely rozhodnout pokutové kopy.

Penalty jsou pro Unčín noční můrou

Unčín zažil šestý penaltový rozstřel v seźoně. A opět ho nezvládl. Černiv vyhrál 4:2. I proto, že jeden pokus Chodura chytil, jednou ho zachránilo břevno.

 

Unčínští fotbalisté zůstávají předposlední, v dalším kole hrají na půdě Hrobu. Sokol Černiv je desátý a v dalším kole hostí Bezděkov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Unčín
Miroslav Sém, trenér TJ Sokol Unčín: "Byl to vyrovnaný zápas. Hlavně o bojovnosti, než o fotbalovosti. Závěr jsme dohrávali o deseti, přesto jsme vyrovnali. Remíza utkání sluší. A penalty? To je zatím naše velké prokletí."

Sokol Černiv
Marcel Týce, předseda TJ Černiv: "Dva body bereme. I když tři nebyly daleko. Ale takový je fotbal. Bylo to vyrovnané utkání, moc šancí nebylo. Konečná plichta byla asi zasloužená."



Sestavy


TJ Sokol Unčín
J. Trojan [-] - J. Řeřicha [-] , M. Sém [-] , R. Černý [-] - M. Pokorný [-] , M. Novotný [-] , D. Sém [-] - V. Klíma [-] - O. Sršeň [-] , A. Hricák [-] , A. Jakimov [-]

Sokol Černiv
T. Chodura [-] - J. Štros [-] , F. Horák [-] (64. J. Jopa [-] ) , P. Krebs [-] , A. Klug [-] , Z. Bouška [-] , D. Kalivoda [-] , M. Prágl [-] , R. Lubas [-] , V. Udatný [-] , J. Lubas [-]

ŽK: 57. M. Novotný - 57. V. Udatný , 82. T. Chodura .
Hráči zápasu: D. Sém .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Mecl Marcel - ZITKO Josef, KURILJAK Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.