Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 17:00

18.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rážek dal pět gólů, Bezděkov odjel s debaklem


Branky


0

České Kopisty byly hodně produktivní a nastřílely Bezděkovu sedm branek!

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezděkov hrál velmi dobře

Do Českých Kopist dorazil Bezděkov. Setkaly se tedy dva týmy, které měly na kontě shodně 28 bodů. Těžko hledat favorita. Na podzim Bezděkov doma porazil Kopisty 3:1.

 

V prvním poločase Bezděkov nehrál vůbec špatně a minimálně půl hodiny byl i lepším týmem. Ovšem až na jednu střelu, kterou zlikvidoval brankář František Kubíček, byli ve vápně bezzubí.

 

První trefa přišla ve 34. minutě. Milan Burza utekl po pravé straně, nacentroval a Pavel Rážek načal své galapředstavení - 1:0.

 

Za stejného stavu odcházely oba týmy o poločase do kabin.

Bezděkov postupem času odpadl

Po změně stran už na hřišti střelecky kraloval domácí tým. V 52. minutě se po rychlém brejku opět prosadil Pavel Rážek - 2:0. Za další dvě minuty se trefil David Kunert - 3:0.

 

Bezděkov se snažil, musel se tlačit do domácí obrany. To ovšem Kopistům sedělo. Další dvě branky v rychlém sledu definitivně rozhodly. V 65. minutě se trefil Milan Burza, za minutu zkompletoval po akci Petra Tůmy hattrick Pavel Rážek - 5:0.

 

Hosté se sesypali a do konce utkání inkasovali ještě dvakrát. Po rychlých kontrech se ještě dvakrát trefil domácí kanonýr Pavel Rážek. Šestý zásah přišel v 71. minutě a sedmý pak za dalších šest minut. Rážek tak má na kontě 24 branek a dotáhl se v tabulce střelců na prvního Jakuba Ortbauera.

 

České Kopisty jsou páté, mají druhý nejlepší útok v soutěži. V dalším kole hraje v Lukavci. Bezděkov je sedmý, v dalším kole hraje v Černivu.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol České Kopisty
Václav Kutzler, trenér TJ České Kopisty: "Zasloužená výhra. Ale pro Bezděkov poměrně krutá. Takový debakl si nezasloužil. V prvním poločase byl tak půl hodiny lepším týmem. My jsme pak hráli na brejky a to nám vyhovovalo, po změně stran už nebylo co řešit."

SK Bezděkov
Tomáš Martan, vedoucí SK Bezděkov: "Asi nikdo nám neuvěří, že jsme byli v prvním poločase lepším celkem. Ovšem ve vápně jsme byli bezzubí. V prvních 45 minutách jsme hráli pravdu krásný fotbal. Jenže domácí nám dali neskutečnou lekci z produktivity. Pak nám tam napadali tři rychlé góly a my se sesypali."



Sestavy


TJ Sokol České Kopisty
F. Kubíček [-] - P. Rážek [-] , P. Tůma [-] , F. Kutzler [-] , R. Horák [-] , P. Podaný [-] (65. T. Bergl [-] ) , M. Krejza [-] , L. Podaný [-] , M. Burza [-] , T. Plzák [-] , D. Kunert [-] (75. J. Šumichrast [-] )

SK Bezděkov
M. Balcar [-] - J. Řezníček [-] , J. Adelt [-] , O. Čížek [-] (78. M. Hlavsa [-] ) , L. Pištora [-] , B. Matoušek [-] , M. Poláček [-] , R. Jirásek [-] , J. Svoboda [-] (64. J. Gipfl [-] ) , O. Čaněk [-] , J. Hlavsa [-] (57. F. Hendrich [-] )

ŽK: 31. R. Horák , 51. P. Podaný , 57. L. Podaný .
Hráči zápasu: P. Rážek , M. Krejza .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Suchánek Antonín - PRÁGL Martin, MÍČ Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.