Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 10:15

17.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrob začal dobře, nakonec bral jen bod


1

Lídr z Bohušovic se vylízal z dvoubrankového manka a urval výhru po penaltách.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek patřil Hrobu

Fotbalisté Hrobu doma přivítali první Bohušovice nad Ohří. Oba týmy mají v sezóně opačné starosti, domácí zažili bídný podzim a pohybují se v místech, které zavání sestupem. To jejich soupeř, nováček soutěže, se vyhřívá na první místě. Na podzim nebylo co řešit, Bohušovice doma porazily Hrob 5:0.

 

Do jarní odvety ale vstoupil daleko lépe tým z Teplicka. Už v 9. minutě vypadl míč brankáři Davidu Chramostovi, jeho chyby využil Petr Pištora a svým šestnáctým gólem v sezóně otevřel skóre zápasu - 1:0.

 

A v 25. minutě bylo pro Bohušovice ještě hůř. Po uklouznutí jednoho ze stoperů se do šance dostal Ondřej Sedláček a domácí vedli 2:0.

 

Hosté ale do poločasu snížili, po pěkné akci se ve 39. minutě prosadil nejlepší střelec Bohušovic i celé soutěže Jakub Ortbauer - 2:1. Za tohoto stavu se šlo o poločase do kabin.

Neuznaný gól a následné vyrovnání

Po změně stran se Bohušovice tlačily za vyrovnávacím gólem. Ten přišel v 67. minutě, kdy se podruhé v zápase trefil Jakub Ortbauer. V sezóně tak nasázel už 22 branek! Přitom z předešlé akce se z branky radoval Hrob. Gól domácích po přímém kopu neplatil, pomezní rozhodčí odmával postavení mimo hru.

 

Do konce základní hrací doby se už nic podstatného nestalo, za stavu 2:2 se tak šlo na pokutové kopy.

 

 

Hosté byli stoprocentní

Penalty vyšly daleko lépe hostům. Bohušovice proměnily všech pět pokusů a získaly tak druhý bod.

 

V tabulce jsou stále první s pětibodovým náskokem na Litoměřicko C. A právě s tímto soupeřem se utkají doma ve šlágru 18. kola. Hrob zůstáva dvanáctý, na jaře však ze čtyř zápasů vydoloval sedm bodů. O víkendu hraje na hřišti nováčka z Ohníče.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Hrob
Zdeněk Havlíček, předseda TJ Hrob: "Je to škoda, měli jsme to dobře rozehrané. Klíčovou sitaucí byl asi náš neuznaný gól, vzápětí jsme inkasovali na 2:2. Když to řeknu objektivně, tak je ta remíza spravedlivá, hosté byli ve druhém poločase lepším týmem."

Slavoj Bohušovice nad Ohří
Jan Gaube, trenér TJ Slavoj Bohušovice n. O.: "Těžký zápas, malé hřiště a siloví hráči domácích. Tady se body budou dělat těžko. Za stavu 0:2 jsem si říkal, že máme problém. Ale nakonec jsme to dorovnali a máme dva body. A ty jsou pro nás velmi cenné."



Sestavy


TJ Hrob
R. Mach [-] - O. Sedláček [-] , Z. Týma [-] , V. Tichý [-] - P. Fencl [-] , M. Kozák [-] - P. Pištora [-] , M. Brandl [-] , T. Holeček [-] , J. Hájek [-] , D. Štechmüller [-]

Slavoj Bohušovice nad Ohří
D. Chramosta [-] - T. Matějka [-] , J. Martínek [-] , P. Dráb [-] - D. Brůža [-] , L. Trnka [-] , L. Kyzlík [-] , M. Dalešický [-] - D. Suk [-] , M. Fiala [-] , J. Ortbauer [-]

ŽK: 42. M. Brandl , 44. P. Pištora , 49. M. Kozák , 67. R. Mach , 67. D. Štechmüller - 31. M. Fiala , 63. T. Matějka , 74. L. Trnka , 88. O. Šikner .
Hráči zápasu: R. Mach - J. Ortbauer .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Míč Vojtěch - KLOUB Lukáš, PRÁGL Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
18. 4. 2017 17:33
Rozhodčí tento zápas absolutně nezvládl! Hrobu nebyl uznán regulérní gól a asi 2min na to, Bohušovice skórovaly z jasného ofsajdu.. Rozhodčí si nejspíš slušně vydělal;)