J. Janda 45. (p.)
J. Pokorný 85.
3:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 11:30

14.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Historie se opakovala, Liběšice opět porazily Černiv na penalty


Branky


45. J. Janda (p.) , 85. J. Pokorný - 63. D. Kalivoda , 68. Z. Bouška
0

Hosté přitom ještě pět minut před koncem vedli 2:1.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas rozsekla penalta

Fotbalisté Liběšic odstartovali jarní část domácím zápasem s Černivem. Papírovým favoritem byli svěřenci Marka Čermáka, z podzimního zápasu si navíc přivezli z Černivu dva body.

 

První poločas byl vyrovnaný, více vyložených šancí měl právě Černiv. Na docela dobrém terénu šli nakonec do vedení přeci jen Liběšice. Hosté vyrobili penaltu, která byla. K té se postavil Jakub Janda a v 45. minutě dostal své barvy do vedení.

 

Za stavu 1:0 se také šlo do kabin.

Chodura trochu zachyboval

Po změně stran se pokračovalo ve vyrovnaném fotbale. Hosté pak měli silnou pětiminutovku, kdy otočili výsledek. V 63. minutě nejprve vyrovnal Daniel Kalivoda, který se prosadil z trestného kopu. A za pět minut už Černiv vedl. Zdeněk Bouška dostal pěkný pas do úniku a míč poslal pod Koryťákem do branky.

 

Liběšice mohly vyrovnat, neboť kopaly druhou penaltu v zápase. K té se opět postavil Jakub Janda, ovšem svůj pokus namířil pouze do tyče. Když už to vypadalo, že si Černiv odveze tři body, pět minut před koncem domácí srovnali.

 

A opět k tomu vedla standardní situace. Jiří Pokorný vystřelil z trestného kopu, dobře chytající Chodura neměl čisté svědomí a míč propustil za svá záda. Výsledek 2:2 tak platil i po skončení základní hrací doby. O vítězi museli rozhodnout pokutové kopy.

Koryťák vychytal bod

V penaltovém rozstřelu měli více štěstí domácí, v sezóně tak Černiv porazili na pokutové kopy i podruhé. Hodně jim pomohl brankář Lukáš Koryťák.

 

Liběšice jsou tak čtvrté, v dalším kole jedou na horkou půdu do Hrobu. Černiv je osmý, o víkendu doma hostí Dubí.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


SK Liběšice
Marek Čermák, trenér SK Liběšice: "Bylo to vyrovnané utkání, kterému odpovídá remíza. Do sestavy jsem dal tři dorostence, myslíme tak trochu na budoucnost. Jinak to byl fér zápas, trochu se nám tady zlepšil terén."

Sokol Černiv
Marcel Týce, předseda Sokola Černiv: "Podle mě jsme měli více vyložených šancí. Jen škoda vyrovnávací branky, kdy tam trochu chyboval brankář Chodura. Bod pro nás nakonec není tak špatný, ale měli jsme to rozehrané na tři."



Sestavy


SK Liběšice
L. Koryťák [-] - J. Hambálek [-] (24. J. Janda [-] ) , J. Pokorný [-] , J. Falát [-] , R. Knop [-] , T. Mikina [-] , K. Knop [-] , V. Kozel [-] , D. Svoboda [-] (85. T. Budka [-] ) , J. Nepovím [-] , P. Blažíček [-]

Sokol Černiv
T. Chodura [-] - M. Prágl [-] , P. Mareš [-] (46. J. Lubas [-] ) , P. Krebs [-] (88. M. Miko [-] ) , A. Klug [-] , Z. Bouška [-] , D. Kalivoda [-] , R. Lubas [-] , J. Štros [-] , J. Jopa [-] (82. F. Horák [-] ) , V. Udatný [-]

ŽK: 80. V. Kozel - 50. R. Lubas , 64. J. Jopa .
Hráči zápasu: J. Pokorný - T. Chodura .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Čáka Jindřich - FENCL Jakub, RŮŽIČKA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.