2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 11:30

14.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dubí na umělce porazilo Bezděkov. Ale herně nepřesvědčilo


Branky


0

Souboj dvou týmů, které se pohybují v první polovině tabulky, výsledkově zvládlo Dubí.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dubí muselo do azylu

Jeden ze šlágru prvního jarního kola I.B třídy skupiny B se hrál v Bílině. Ano, na tamní umělce, hřiště v Dubí - Pozorce bylo podmáčené. Utkání Dubí - Bezděkov se tak muselo odehrát v "azylu".

 

Na první vzájemný zápas daleko lépe vzpomíná Bezděkov, který doma přejel Dubí 5:1. První poločas vyšel lépe domácím fotbalistům, kteří si vypracovali dvoubrankový náskok. Obě trefy si byly velmi podobné - nákopy za obranu a samostatný únik na brankáře Balcara. Skóre otevřel v 26. minutě Lubomír Daniš, za osm minut ho napodobil Kristián Solar. Nejlepší střelec Dubí vstřelil patnáctý gól v sezóně.

 

Bezděkov byl přitom v poli lepším týmem a více tvořil hru. Přesto do poločasu odcházel s dvoubrankovou ztrátou.

Hosté snížili, dvě branky jim nebyly uznány

Po změně stran přispěchal Bezděkov s kontaktní brankou. Ta přišla v 58. minutě, když brankář Aleš Kusý vyrazil míč před sebe a následně se důrazem prosadil dorážející Filip Hendrich.

 

I přes větší aktivitu se hosté vyrovnání nedočkali. Dvakrát je v tom zastavil praporek pomezního kvůli postavení mimo hru. Hlavně ve druhém případě se Bezděkov zlobil, podle jeho lavičky branka měla platit.

 

Dubí tak zvládlo první jarní zápas hlavně po výsledkové stránce a s 30 body drží třetí místo. V dalším kole na hřišti Sokola Černiv. Bezděkov zůstává pátý, má 23 bodů. V 15. kole hostí první Bohušovice.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


1.FC Dubí
Jan Brezovský, trenér 1. FC Dubí: "Výsledek nás těší. Ale předvedená hra nebyla dobrá. Nehráli jsme to, co jsme chtěli. I díky soupeři, který nám to nedovolil. Hodně jsme nakopávali míče, vyšly nám dva nákopy. Na koukání to rozhodně nebylo, byli jsme šťastnějším celkem."

SK Bezděkov
Tomáš Martan, vedoucí SK Bezděkov: "Dubí prý pomýšlí na postup, herně mě ale zklamalo. Rozhodně jsme nebyli horším týmem. My jsme hráli, Dubí dávalo góly. Bušili jsme do nich a oni nám dvakrát utekli. Myslím si, že jedna branka, kterou nám rozhodčí neuznali, měla platit. Navíc hlavní sudí odpískal konec před 90. minutou."



Sestavy


1.FC Dubí
A. Kusý [-] - J. Ulip [-] , J. Husák [-] (87. D. Jelonek [-] ) , L. Pelc [-] , M. Karrmann [-] , M. Havlín [-] , L. Daniš [-] , J. Mucha [-] , K. Solar [-] , P. Doubek [-] , L. Havlín [-]

SK Bezděkov
M. Balcar [-] - J. Svoboda [-] , O. Čížek [-] , L. Pištora [-] , F. Hendrich [-] , M. Hlavsa [-] (77. J. Hlavsa [-] ) , B. Matoušek [-] , R. Jirásek [-] (86. M. Poláček [-] ) , J. Řezníček [-] , O. Čaněk [-] , J. Adelt [-]

ŽK: 36. J. Mucha , 61. P. Doubek , 90. K. Solar - 61. O. Čaněk , 63. B. Matoušek , 77. F. Hendrich , 88. O. Čížek .
Hráči zápasu: M. Karrmann - M. Hlavsa .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Živnůstka Filip - SEDLÁČEK Jiří, NOVOTNÝ Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.