Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

14.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

8:1! Bohušovice překvapení nepřipustily


0

Lídr tabulky odstartoval jaro skvěle, doma deklasoval předposlední Unčín.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dalešický to vše narámně načal

Nováček z Bohušovic přezimoval na první místě. A v prvním jarním utkání byl na domácí půdě favoritem. Soupeřem mu byl Unčín, který je zatím předposlední. Navíc první vzájemný zápas doma Unčín s Bohušovicemi prohrál 1:5.

 

Na začátku se Unčín statečně držel, pokoušel se aktivně napadat domácí rozehrávku. Jenže postupem času mu docházel dech a aktivitu převzaly Bohušovice. První branka přišla ve 23. minutě, kdy se do centru krásně položil záložník Milan Dalešický a otevřel skóre utkání. Za další tři minuty přidal druhý gól Jakub Martínek. A když ve 33. minutě zvyšoval na 3:0 svou osmnáctou brankou Jakub Ortbauer, Unčín odpadl.

 

Za dvě minuty sice snížil Jakub Pokorný, jehož trestný kop hodně podcenil brankář David Chramosta. Poslední slovo v prvním poločase měl ale domácí favorit, konkrétně Jakub Martínek. Jeho druhý gól v zápase, který přišel v poslední minutě úvodního dějství, upravil stav na 4:1.

Utkání se pouze dohrávalo

Po změně stran zápas neměl vysokou úroveň, utkání se prakticky jen dohrávalo. Domácí trenér Jan Gaube hodně prostřídal, na hřiště se tak dostali další hráči. A byly z toho další čtyři góly v unčínské síti.

 

Na 5:1 zvyšoval už osm minut po poločasové přestavce Luboš Kyzlík, poslední tři branky domácích padly v rozmezí osmi minut. V 71. minutě zvýšil na 6:1 Miroslav Fiala, ten samý hráč se trefil i za další dvě minuty.

 

Unčínský debakl dokonal dvanáct minut před koncem Jakub Šikner.

 

Bohušovice tak nadále drží první místo, navíc mají společně s Dubím nejlepší ofenzivu v soutěži (46 branek). V dalším kole je ale čeká těžší zápas, představí se totiž v Bezděkově. Unčín je stále předposlední, na dvanáctý Hrob navíc ztrácí už šest bodů. V dalším kole hostí na domácím hřišti v Krupce nováčka z Ohníče.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 



Ohlasy k zápasu


Slavoj Bohušovice nad Ohří
Jan Gauber, trenér Slavoje Bohušovice n. O.: "Výsledek zcela odpovídá průběhu hry. Hosté vydrželi čtvrt hodiny, snažili se o vysoké napadání. Jenže pak odpadli. Po třetí brance už nebylo co řešit, utkání se pak jen dohrávalo. Teď hrajeme v Bezděkově, tento zápas nás prověří daleko lépe."

TJ Sokol Unčín
Miroslav Sém, trenér TJ Sokol Unčín: "Velmi špatný výkon, nic se nám nedařilo. Domácí byli ve všem lepší. Byli fotbalovější, aktivnější na míči, bojovnější. Prostě nás ve všem předčili. My jsme prakticky nic nepřevedli."



Sestavy


Slavoj Bohušovice nad Ohří
D. Chramosta [-] - D. Suk [-] (64. P. Koblížek [-] ) , T. Matějka [-] , P. Dráb [-] , J. Martínek [-] - D. Brůža [-] , M. Fiala [-] , L. Kyzlík [-] (58. J. Mižič [-] ) , M. Dalešický [-] (46. L. Trnka [-] ) - J. Ortbauer [-] (72. D. Šikner [-] ) - O. Šikner [-] (46. D. Matuška [-] )

TJ Sokol Unčín
J. Trojan [-] - J. Řeřicha [-] , M. Sém [-] , R. Černý [-] , J. Steinsdörfer [-] (62. V. Srp [-] ) - M. Pokorný [-] , M. Novotný [-] (76. O. Pařízek [-] ) , D. Sém [-] , D. Toncar [-] - V. Klíma [-] , A. Jakimov [-] (46. O. Sršeň [-] ) -

ŽK: 25. M. Sém , 81. R. Černý .
Hráči zápasu: M. Dalešický .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Oborník Jaroslav - MAREŠ Jaroslav, MATYS Bohuslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.