1:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

14.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kopistům jarní premiéra na domácím hřišti nevyšla


Branky


0

Ohníč, který nepřijel kompletní, si nakonec odvezl dva body.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha jim nebyla nic platná

České Kopisty nastupovaly do prvního jarního boje s vírou, že vybojují tři body a nastartují posun v tabulce. Nováček z Ohníče zažil velmi dobrý podzim a lidově neměl v Kopistech co ztratit. Baník navíc nepřijel kompletní, v prvním vzájemném utkání ale Ohníč doma zkušeného soupeře porazil 2:1.

 

Krom prvních deseti minut byla převaha na domácích kopačkách. Kopisty více držely míč, ale nedá se říct, že by si vytvářely hromadu vyložených šancí. Bojovnost jim nechyběla, ale v koncovce to nebylo ono.

 

To hosté spoléhali na dobrou obranu a brejkové sitauce. A v 25. minutě se dostali do vedení. Po akci a zpětné přihrávce se u druhé tyče zjevil Filip Čechák, který překonal bezmocného Františka Kubíčka.

 

Domácí do konce poločasu nedokázali odpovědět, do šatny tak šli se ztrátou jednoho gólu.

Pomohla jim chyba brankáře

Po změně stran se hrálo podle stejného scénaře. Kopisty byly aktivnější, ale Ohníč díky pevné obraně držel těsný náskok. Zaslouženého vyrovnání se dočkali domácí v 85. minutě. K trestnému kopu z dobrých 40 metrů se postavil František Kutzler. Při jeho střele ale zaváhal Ondřej Kindl, když ho kulatý nesmysl zahádným způsobem přeskočil a skončil v síti.

 

Základní hrací doba o vítězi nerozhodla, muselo se na pokutové kopy.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Jeden smutný střelec

V penaltovém rozstřelu nakonec zaváhal jediný střelec. Stal se jím domácí Milan Burza. A jelikož devět dalších hráčů své pokusy proměnili, druhý bod si domů odvezl Ohníč.

 

České Kopisty jsou tak na devátém místě, v dalším kole jedou na půdu posledních Soběchleb. Ohníč je šestý, v 15. kole jede do Krupky, kde ho přivítá předposlední Unčín.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol České Kopisty
Václav Kutzler, trenér TJ České Kopisty: "Jsme zklamaní, čekali jsme víc. Soupeř dobře bránil, my ho jen sporadicky pustili za naší půlku. Klukům nemůžu nic vytknout, bojovali. Ale v koncovce nás prostě tlačila bota."

TJ Baník Ohníč
Jiří Křížek, předseda TJ Baník Ohníč: "Se dvěma body panuje spokojenost. Nebyli jsme kompletní, museli jsme hrát z obrany a spoléhat na brejky. A to nám dlouho vycházelo. Vyrovnávací gól nás mrzí, to se dalo chytat."



Sestavy


TJ Sokol České Kopisty
F. Kubíček [-] - P. Rážek [-] , P. Tůma [-] , F. Kutzler [-] , R. Horák [-] , P. Podaný [-] , D. Kunert [-] , J. Kekule [-] , M. Burza [-] , T. Plzák [-] , T. Bergl [-] (69. M. Krejza [-] )

TJ Baník Ohníč
O. Kindl [-] - P. Žemba [-] , P. Popp [-] , M. Mašata [-] , P. Homolka [-] - V. Čechák [-] , D. Čermák [-] , M. Skořepa [-] (67. M. Lázslo [-] ) , T. Zoubek [-] - A. Marko [-] , F. Čechák [-]

ŽK: 63. P. Podaný , 73. M. Burza - 63. F. Čechák , 73. A. Marko .
Hráči zápasu: F. Kutzler - M. Mašata .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Vlašič Miroslav - LUDVÍK Tomáš, MÍČ Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.