Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 15:00

25.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tisá dohrává sezónu v naprostém rozkladu


Branky


0

Boj o předposlední místo tabulky jasně patřil Velkému Šenovu.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kříž to celé odstartoval

Fotbalisté Velkého Šenova doma přivítali Tisou. Předposlední tým vyzval ten poslední. Favoritem byl Velký Šenov, který dosahuje přeci jen přijatelnějších výsledků. Na podzim navíc Tisá doma prohrála s Velkým Šenovem 0:6.

 

Jak se bude odvíjet jarní odveta se ukázalo po šesti minutách. Ve 2. minutě načal hosty Ladislav Kříž - 1:0. A když za další čtyři minuty opět přesně zamířil Kříž, domácí vedli 2:0.

 

Hosté už jsou psychicky dole, na další branku se čekalo do 30. minuty. To domácí diváky rozveselil Radek Vichterey - 3:0. A za další čtyři minuty uzavřel svůj hattrick Ladislav Kříž - 4:0.

Další debakl pro Tisou

Ve druhém poločase se opět hrálo podle domácích not. Hosté nenašli síly na jakékoliv zdramatizování výsledku. Naopak v 54. minutě přidal další domácí trefu střídající František Skyva - 5:0.

 

A za další tři minuty se prosadil David Verner - 6:0. Branky padaly v rychlém sledu, v 65. minutě přidal svou druhou branku v zápase opět František Skyva - 7:0.

 

Debakl hostů uzavřel dvacet minut před koncem zkušený Radek Stelmaščuk - 8:0. Domácí pak měli další šance, brankář Martin Babača už ale nekapituloval.

 

Velký Šenov tak zakončí sezónu na předposledním místě, v 26. kole hraje v Chuderově. Tisá inkasovala už 145 branek, hrubě nepovedenou sezónu zakončí doma proti Heřmanovu.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 



Ohlasy k zápasu


SK Velký Šenov
Karel Kirchberger, trenér SK Velký Šenov: "Dali jsme rychlé góly, to nám hodně pomohlo. A taky nám to chybělo v předešlých zápasech. Herně to nebyla žádná sláva, ale na odevzdaného soupeře to stačilo. Jen škoda, že jsme nezískali nějaké body v předešlých utkání."

TJ Spartak Tisá
Martin Babača, brankář Spartak Tisá: "Tíha série tak nepříznivých výsledků je obrovská. Z odpovědnosti ke klubu se snažíme tuhle sezónu dohrát. Je to marné a nedůstojné, ale mužstvo dospělých se zkrátka dostalo do existenčních problémů."



Sestavy


SK Velký Šenov
J. Hofman [-] - L. Fučík [-] (62. R. Bílý [-] ) , D. Verner [-] , R. Vichterey [-] , J. Bálek [-] (61. J. Petružálek [-] ) , J. Pánik [-] , R. Smejkal [-] (39. F. Skyva [-] ) , J. Vebr [-] , J. Toman [-] , T. Rubanický [-] , L. Kříž [-] (45. R. Stelmaščuk [-] )

TJ Spartak Tisá
M. Babača [-] - J. Bláha [-] , M. Marek [-] (46. K. Leufen [-] ) - L. Martinů [-] - D. Babača [-] , B. Kříž [-] (66. J. Maška [-] ) , D. Zub [-] , B. Kříž [-] , R. Pešata [-] , V. Burian [-] , R. Zíta [-]

ŽK: 86. R. Vichterey - 51. B. Kříž .
Hráči zápasu: J. Hofman , L. Kříž .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Teska Miroslav - HOLLY Martin, MECL Marcel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.