Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 17:00

24.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestanov rázně kráčí za záchranou


0

Nekompletní Heřmanov si odvezl těžký debakl.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půl hodině bylo rozhodnuto

Fotbalisté Přestanova doma přivítali Heřmanov. Na jaře mají daleko lepší formu domácí, kteří utekli z dvanáctého místa, které možná bude sestupové. Heřmanov se na jaře trápí, ovšem sestupové starosti se ho netýkají.

 

Na podzim Heřmanov doma přestřílel Přestanov 4:3. Hosté přijeli nekompletní, utkání jasně kraloval Přestanov. Bezbrankový stav vydržel třináct minut. Než ho zlomil svým prvním gólem Dominik Dvořák - 1:0.

 

Mladší tým domácích byl běhavější, v 19. minutě zvýšil kapitán Martin Charvát - 2:0. Za další dvě minuty se opět trefil Dominik Dvořák - 3:0. A o chviličku později hosty prakticky dorazil Martin Levinský - 4:0.

 

V 31. minutě přišel pátý zásah, Dominik Dvořák totiž dokonal hattrick - 5:0.

 

 

Padlo osm, nebo devět branek?

Po změně stran už prakticky nebylo o co hrát. S chutí hrající domácí si pěkně vylepšili skóre. V 50. minutě se počtvrté v utkání trefil Dominik Dvořák - 6:0.

 

Čestný úspěch Heřmanova obstaral v 71. minutě Jan Folprecht, který proměnil pokutový kop - 6:1.

 

 V 78. minutě dal svůj osmnáctý gól v sezóně nejlepší přestanovský kanonýr Patrik Šmejkal - 7:1. Na svého parťáka z útoku za čtyři minuty navázal Dominik Dvořák, který se trefil po patnácté v sezóně - 8:1.

 

Nad devátým gólem je mnoho záhad. Dle domácích utkání skončilo 8:1, ovšem v zápise je 9:1. Dle rozhodčího dal poslední branku v 84. minutě kapitán Martin Charvát. Ten ovšem v 68. vystřídal...

 

Každopádně Přestanov zaslouženě zvítězil a je prakticky zachráněn. Hosté jen dokázali, že jarní část a celkově celá sezóna není vůbec povedená.

 

Přestanov je jedenáctý, v dalším kole hostí první Benešov n. Pl. Heřmanov je dvanáctý, o víkendu doma hostí Horní Podluží.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů



Ohlasy k zápasu


TJ Přestanov
Roman Kratochvíl, trenér TJ Přestanov: "Zasloužené vítězství, po půl hodině bylo hotovo. Hosté mají zkušený tým. Ale moc neběhali. My jsme byli běhavější. Zajímavé bylo, že to podle všech skončilo 8:1. Ale rozhodčí jako jediný viděl výsledek 9:1. Poslední gól nemohl dát Martin Charvát, ten už byl dávno na lavičce. Ale to je jedno."




Sestavy


TJ Přestanov
L. Dráb [-] - M. Krušina [-] (60. J. Pavlík [-] ) , J. Doležal [-] , J. Voráček [-] , T. Valenta [-] - A. Pospíšil [-] (60. M. Kozej [-] ) , M. Starinský [-] , M. Charvát [-] (68. O. Gasiorovszki [-] ) , M. Levinský [-] (77. P. Tvrdík [-] ) - P. Šmejkal [-] , D. Dvořák [-] -

TJ Heřmanov
M. Pospíchal [-] - F. Znamínko [-] , J. Folprecht [-] , R. Wenzel [-] , P. Havlíček [-] , V. Váňa [-] , T. Vlasák [-] , R. Majerik [-] , M. Šturm [-] , Z. Čapek [-] , P. Havlíček [-]

ŽK: 72. T. Vlasák , 76. J. Folprecht .
Hráči zápasu: L. Dráb , D. Dvořák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Ludvík Tomáš - PRÁGL Martin, VLAŠIČ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.