Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 16:00

24.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

0:11! Tisá dohrává soutěž ve velkém zmaru


Branky


0

Fotbalisté Hostovic si protáhli vítěznou šňůru a dobře se naladili na souboj s Chuderovem!

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se sešli. Ale...

Poslední Tisá doma přivítali v dobré formě hrající Hostovice. Hosté byli jasným favoritem, neprohráli šest utkání v řadě. A mohou se teoreticky dotáhnout na třetí Jiříkov. To domácí Spartak má v poslední době velké problémy, hlavně s docházkou.

 

Na podzim přitom Tisá prohrála v Hostovicích po poměrně dobrém výkonu 1:3.

 

Jarní odveta ale Tisé vůbec nevyšla. Domácí načal už v 5. minutě Arnošt Černohorský - 0:1. Dalších patnáct minut domácí drželi přijatelný výsledek. Pak ale přišly tři slepené branky a bylo po zápase.

 

Ve 20. minutě se trefil Petr Mecl - 0:2. Za dvě minuty ho napodobil Petr Lank - 0:3. A v 25. minutě přidal další hostovický zásah Jan Langer - 0:4.

 

Tisá hlavu nezvedla, do poločasu brankář Martin Babača lovil míč ze sítě ještě dvakrát. Ve 38. minutě se trefil Jaroslav Vondruška - 0:5. Čtyři minuty před odchodem do kabin uzavřel na poločasových 0:6 Petr Lank.

Novák dal desátý gól

Po změně stran se pokračovalo ve stejném duchu. Tisá vydržela bez inkasované branky dvanáct minut. V 57. minutě se totiž prosadil Michal Novák - 0:7.

 

V 68. minutě přišel osmý hřebíček do domácí rakve, míč do branky dostal Dominik Veselý - 0:8. Nepopulární desítka visela ve vzduchu, v 73. minutě k ní Hostovice přiblížil Arnošt Černohorský - 0:9.

 

Jubilejní desátý zásah tak obstaral Michal Novák, to běžela 75. minuta. Všek pak uzavřel deset minut před koncem Tomáš Štorc - 0:11.

 

Tisá zůstává poslední, ve 24 zápasech inkasovala 137 branek... V dalším kole hraje na půdě předposledního Velkého Šenova. Hostovice jsou čtvrté, o víkendu doma hostí první Chuderov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Tisá
Martin Babača, brankář Spartak Tisá: "Bylo jasné, že tentokráte nebudeme mít problémy se sestavou. Očekával se minimálně bojovný a odvážný výkon. Na tuto notu se nám ale mužstvo naladit nepodařilo. Už před úvodním hvizdem jsme působili odevzdaně. Tudíž nebylo co řešit."

SK Hostovice
Roman Löffler, vedoucí SK Pronako Hostovice: "Potěšilo nás výsledek, tři body a také to, že domácí hráli v jedenácti. O branky se podělilo osm různých střelců, těší nás také vychytaná nula. Výsledek mohl být daleko vyšší, hlavně, že se před Chuderovem nikdo nezranil."



Sestavy


TJ Spartak Tisá
M. Babača [-] - J. Bláha [-] , M. Marek [-] - L. Martinů [-] , L. Rehn [-] (28. K. Leufen [-] ) - B. Kříž [-] (63. J. Povejšil [-] ) , D. Zub [-] , B. Kříž [-] , R. Pešata [-] , V. Burian [-] , R. Zíta [-]

SK Hostovice
J. Koželuh [-] - P. Mecl [-] , J. Vondruška [-] (46. D. Veselý [-] ) , P. Sibal [-] - M. Tipan [-] , M. Novák [-] , M. Křesánek [-] , A. Černohorský [-] , J. Langer [-] , T. Štorc [-] - P. Lank [-]

ŽK: 28. J. Vondruška .
Hráči zápasu: M. Novák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šefčík Josef - MAREŠ Jaroslav, ŠIMEČEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.