2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 10:45

24.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trmice v Chuderově bojovaly, na překvapení nedosáhly


Branky


0

Lídr soutěže se nadřel, vzpurného protivníka zlomil až ve druhém poločase.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná partie

První Chuderov na dobře připraveném hřišti přivítal Trmice. Favoritem byli domácí, kteří na dálku bojují s Benešovem o vítězství v soutěži. Trmice jsou na jaře docela nepředvídatelné. Na podzim se ve vzájemném duelu zrodila remíza 2:2, na penalty tehdy vyhrály Trmice.

 

Úvodní poločas nabídl překvapivě vyrovnanou partii. Trmice spoléhaly na dobrou obranu a rychlé protiútoky. Dokonce se v prvním poločase vypracovaly tři nebezpečné příležitosti. Ovšem bez gólové tečky.

 

Hosté dokonce jednu branku vstřelili, ta nakonec nebyla (chybně) uznána. Údajně kvůli postavení mimo hru. I domácí mohli dát gól, ale v první půli se jim střelecky nedařilo.

 

Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Trmice odešly fyzicky

Druhé poločasy jsou v poslední době chuderovskou doménou. A nejinak tomu bylo i tentokrát. Domácí notně prostřídali, ze hry šel Jouza, Vosyka a Fousek, na plac šli Gabriel, Protschke a Svačil.

 

Chuderov Trmice od začátku poločasu zatlačil, hosté postupně odpadaly po fyzické stránce. V 55. minutě navíc Trmice ztratily míč, hosté se dostali do útoku, který zakončil Jan Rohlík - 1:0.

 

Hosté se pak snažili, ale na vyrovnání nedosáhli. Naopak v 75. minutě přišla chuderovská pojistka. Agilní Zdeněk Zvonek pronikl do vápna, jeho přihrávka se ze skrumáže dostala za brankáře Ajma. Střelcem byl označen Michal Gabriel - 2:0.

 

Domácí pak mohli své vedení zvýšit, diváci už se ale další branky nedočkali.

 

Chuderov tak stále drží první místo s jednobodovým náskokem na Benešov. V dalším kole hraje těžký zápas na půdě čtvrtých Hostovic. Trmice jsou osmé, tento víkend hrají doma proti Chlumci.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


FK Chuderov
Roman Tikovský, trenér FK Chuderov: "První poločas byl vyrovnaný, šance byly na obou stranách. Pak jsme to prostřídali a byli jasně lepší. Trmice odpadly fyzicky, branek jsme mohli dát určitě víc."

MSK Trmice
Pavel Čapoun, trenér MSK Trmice: "První poločas byl velmi dobrý, vycházela nám naše taktika. Dokonce tam byly tři gólovky, jednu branku nám rozhodčí mylně neuznali. Pak se nám omlouvali. Po změně stran nás Chuderov od první minuty přehrával. Bylo jen otázkou času, kdy inkasujeme. Bohužel jsme odešli fyzicky a Chuderov nás pak zaslouženě přehrál."



Sestavy


FK Chuderov
L. Bakiu [-] - S. Vosyka [-] (46. M. Svačil [-] ) , R. Moučka [-] , M. Rohlík [-] , V. Šindelář [-] - J. Rohlík [-] (84. J. Dvořák [-] ) , Z. Zvonek [-] , P. Fousek [-] (46. M. Gabriel [-] ) , F. Guttmann [-] (87. M. Koubek [-] ) - D. Řezníček [-] , M. Jouza [-] (46. M. Protschke [-] ) -

MSK Trmice
V. Ajm [-] - M. Petera [-] , D. Greé [-] , P. Uhlíř [-] , P. Šalda [-] , J. Hrudka [-] , J. Benáček [-] , D. Nekola [-] , D. Líbal [-] , V. Jaroš [-] , P. Tadlánek [-]

ŽK: 41. P. Uhlíř .
Hráči zápasu: Z. Zvonek - V. Jaroš .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Teska Miroslav - ŠMÍD Jiří, FORMÁNEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.