J. Šach 46. (vl.)
2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 13:30

24.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šluknov byl v derby lepší. Bral ale jen bod


Branky


46. J. Šach (vl.) - 82. O. Schneider
0

Jiříkov v očekávaném zápase tahal za kratší provaz. Na konci utkání byl ale spokojenější.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Omlazená sestava

Fotbalisté Jiříkova doma přivítali ve velkém derby Šluknov. Domácí byli mírným favoritem, ovšem i Šluknov má na jaře velmi dobrou formu. Oba týmy počítaly ztráty, domácím chyběl vyloučený Altman a nemocný kapitán David Šolc. Hostující trenér Aleš Gall zase postrádal z různých důvodů Hajduka, Svobodu, Horáka, nebo Holešovského. Šanci tak dostalo šluknovské mládí.

 

Na podzim Šluknov porazil Jiříkov 3:2, Spartak tak měl svému rivalovi co vracet.

 

Hosté ale byli překvapivě lepším celkem. Lépe se pohybovali a kombinovali a měli i více šancí. Domácí hráli hodně zakřiknutě, hra se jim moc nedařila. I když měl Šluknov převahu do kabin se šlo za stavu 0:0.

Nešťastný vlastenec

Do druhého poločasu vstoupil Šluknov nešťastně. Ve 46. minutě si totiž centr do vápna hlavou nešťastně srazil Jan Šach - 1:0. Domácí ale tato trefa nenakopla, Šluknov se zhruba po deseti minutách otřepal a hnal se za vyrovnáním.

 

Často ale narážel na dobře chytajícího brankáře Tomáše Hadara. Nejlepší hráč domácích držel čisté konto do 82. minuty. Kirchner našel pasem Mikulu, ten míč obratem poslal na Ondřeje Schneidera, který zaslouženě vyrovnal - 1:1.

 

Do konce základní hrací doby už branka nepadla, rozhodnout tak musely pokutové kopy.

Hadar byl hrdinou

Pokutové kopy vyšly lépe domácím. Hlavně díky Hadarovi. Jiříkovský brankář chytil dva hostující pokusy, sám pak proměnil rozhodující penaltu. Druhý bod tak zůstal v Jiříkově.

 

Jiříkov tak zůstává třetí, v dalším kole hraje na hřišti děčínského Unionu. Šluknov je šestý, o víkendu doma hostí Boletice.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů



Ohlasy k zápasu


Jiříkov
Jan Turiščev, hráč Spartaku Jiříkov: "Náš výkon byl hodně slabý. Nedokážu si to vysvětlit. Možná přemíra snahy, možná nervozita. Musíme děkovat brankáři, opět nás podržel. Nutno říct, že Šluknov byl lepší a zasloužil si vyhrát. My jsme podali jeden z nejhorších výkonů. Přitom na derby jsme se hodně soustředili."

SK Šluknov
Aleš Gall, trenér SK Plaston Šluknov: "Měli jsme hodně mladý věkový průměr. Mladíci ale nezklamali. Byli jsme po celý zápas lepší, ovšem Hadar chytal skvěle. Vlastní branka nás trochu opařila, dostali jsme se z toho a zaslouženě vyrovnali. Škoda penalt. Za výkon chci ale naše kluky pochválit."



Sestavy


Jiříkov
T. Hadar [-] - J. Bajan [-] (89. D. Šolc [-] ) , Z. Bajan [-] , K. Novák [-] , V. Štěpánek [-] (75. P. Svoboda [-] ) , M. Šolc [-] (62. M. Heinrich [-] ) , V. Škvor [-] , Z. Starec [-] , O. Homolka [-] , M. Stodola [-] (40. M. Daněk [-] ) , M. Kýnl [-]

SK Šluknov
Z. Ticháček [-] - D. Zabilka [-] , J. Švec [-] , J. Šach [-] (65. L. Šeliga [-] ) , J. Mládek [-] (70. O. Bartoš [-] ) , R. Lukáč [-] , E. Mikula [-] , M. Polák [-] , Z. Kirchner [-] , O. Schneider [-] , T. Knížek [-]

ŽK: 37. J. Bajan , 70. V. Škvor , 86. Z. Bajan - 37. J. Šach , 45. D. Zabilka .
Hráči zápasu: T. Hadar - R. Lukáč , E. Mikula .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kolátor Petr - PROVAZNÍK Adam, DOUBEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.