Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 13:30

24.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov se nenadřel, Boletice odpor nekladly


Branky


0

Nováček soutěže dorazil do města nad Ploučnicí pouze v deseti hráčích...

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boletice už vyhlížejí konec sezóny

Druhý Benešov nad Ploučnicí doma přivítal dvanácté Boletice. O roli favorita nebyl pochyb, domácí zažívají úplně jinou sezónu, než hosté. Boletice dokonce dorazily pouze v desíti lidech. Na podzim Benešov vyhrál v Boleticích 3:0.

 

Jarní odveta byla jasnou záležitostí druhého týmu tabulky. V 7. minutě hosté ve vápně faulovali, následnou penaltu proměnil Václav Verbíř - 1:0.

 

Po čtvrt hodině přišla druhá trefa domácích, ze hry se trefil stoper Kamil Pařízek - 2:0.

 

Ve 30. minutě diváci viděli další branku. Tu obstaral Jan Polanský - 3:0. Za jasné převahy domácích si tak Benešov do kabin nesl pohodlný náskok.

Kolář nasázel hattrick

Po změně stran se pokračovalo ve stejném duchu. Ve 47. minutě se trefil nejlepší benešovský střelec Radim Kolář - 4:0.

 

Ten pak zařídil další dvě trefy domácího souboru, na ty se muselo čekat přes dvacet minut. V 71. minutě zvýšil benešovský kapitán na 5:0. Ten samý hráč pak završil sedm minut před koncem hattrick - 6:0. Kolář tak dal v sezóně gól číslo 24, v tabulce nejlepších střelců soutěže je na třetí místě.

 

Benešov je stále druhý, bod za vedoucím Chuderovem. V dalším kole jede na půdu Přestanova. Boletice jsou dvanácté. Pokud budou sestupovat tři týmy, jsou jednou nohou v okresním přeboru. V dalším kole navíc hrají ve Šluknově.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


MSK Benešov nad Ploučnicí
Miloslav Kougl, předseda MSK Benešov n. Pl.: "Tady nebylo co řešit. Od začátku jsme měli převahu. A ani se moc nenadřeli. Gólů mohlo být daleko více, co všechno jsme zahodili...to se jen tak nevidí."

TJ Spartak Boletice n.L.
Miloslav Šindelář, hrající předseda TJ Spartak Boletice n. L.: "Horko těžko jsme dohromady dávali sestavu. Ale nechtěli jsme platit pokutu, tak jsme odjeli jen v desíti. Není co hodnotit, na hřišti to bylo jasné. Nemohli jsme klást větší odpor. Musím pochválit Jirku Vorla v brance, který nám i přes zranění pomohl. A chytil několik jasných branek."



Sestavy


MSK Benešov nad Ploučnicí
J. Minařík [-] - J. Polanský [-] (46. M. Špringl [-] ) , V. Verbíř [-] , R. Kolář [-] , L. Hnízdo [-] , D. Marek [-] , M. Brom [-] (59. P. Padrta [-] ) , R. Horvát [-] (53. M. Hora [-] ) , L. Knespl [-] , P. Ondrejkovič [-] , K. Pařízek [-]

TJ Spartak Boletice n.L.
J. Vorel [-] - J. Rohlíček [-] , T. Beutler [-] , L. Rantfner [-] , R. Klaban [-] , M. Švec [-] , S. Šorm [-] , M. Šindelář [-] , M. Ženíšek [-] , M. Jarolím [-]

Hráči zápasu: R. Kolář - J. Vorel .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mareš Jaroslav - TROJAN Michal, OBORNÍK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.