Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 13:30

23.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boletice doma vybouchly i proti Jiříkovu


Branky


40. M. Švec , 67. J. Rohlíček - 4. T. Altman , 7. T. Altman , 11. M. Šolc , 50. K. Novák , 55. M. Šolc , 58. K. Novák , 68. K. Novák , 72. K. Novák , 82. K. Novák
0

Jiříkovský kanonýr Kryštof Novák se trefil pětkrát. A dotahuje v tabulce střelců prvního Kubu Murdycha.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za chvilku bylo hotovo

Souboj dvou nováčků byl k vidění v Boleticích nad Labem. Zatímco domácí se topí v krizi a jsou vážně ohroženi sestupem, Jiříkov drží krásné třetí místo. Hosté byli také favoritem, na podzim navíc doma vypráskali Boletice jasně 7:0.

 

Pokud se domácí chtěli revanšovat za své předešlé slabé výkony, v 11. minutě prohrávali o tři branky. Ve 4. minutě se prosadil Tomáš Altman - 0:1. Ten samý hráč za další tři minuty opět slavil - 0:2. Boletice byly hodně vlažné, v 11. minutě zvýšil Marek Šolc na 0:3.

 

Po čtvrt hodině hry ale utkání skončilo pro Tomáše Altmana. Dvoubrankový střelec se nechal hloupě vyloučit, hosté tak museli do desíti.

 

Jiskřičku naděje pro Boletice vykřesal ve 40. minutě Martin Švec, který upravil na poločasových 1:3.

Kryštof Novák zase řádil

Jakékoliv naděje na obrat domácím zhasli během osmi minut. V 50. minutě se poprvé v utkání trefil nejlepší kanonýr Jiříkova Kryštof Novák - 1:4. Za dalších pět minut se podruhé v utkání trefil Marek Šolc - 1:5. V 58. minutě Boletice definitivně dorazil Novák - 1:6.

 

Domácí Spartak se pak připomněl v 67. minutě, kdy se pro změnu prosadil nejlepší střelec Boletic Josef Rohlíček - 2:6. Jenže konec zápasu si pro sebe zamluvil Kryštof Novák. Jiříkovský snajpr přidal čistý hattrick, vždy proměnil své sólo na nebohého brankáře Milana Nováka.

 

Útočník Jiříkova se v utkání trefil pětkrát, stanovil tak konečné skóre na 2:9. V sezóně nastřílel přesně třicet branek, na nejlepšího kanonýra soutěže (Jakub Murdych) ztrácí jedinou trefu.

 

Boletice klesly na dvanácté místo. V dalším kole je navíc čeká těžké utkání na půdě druhého Benešova. Jiříkov je stále třetí, ve 24. kola ho doma čeká velké derby se Šluknovem.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Boletice n.L.
Miloslav Šindelář, hrající předseda Spartak Boletice n. L.: "Bohužel se naplnily naše obavy. Herně to bylo sice o trochu lepší, než v minulých kolech. Ale výsledek je stejný. Začátek jsme zase nezvládli, po tom vyloučení tam byla nějaká naděje. Ale druhý poločas byl tragický, v závěru si z nás Kryštof Novák dělal dobrý den. Dostat za tři zápasy 29 branek to se jen tak nevidí..."

Jiříkov
Jan Turiščev, fotbalista Spartaku Jiříkov: "Zasloužené a snadné vítězství. A to jsme hráli skoro celý zápas v devíti. Boletice mě přišly hodně odevzdané, pamatuji si, že odtud se body vozily hodně těžko. Teď nás čeká derby se Šluknovem, chtěl bych touto cestou pozvat všechny naše fanoušky."



Sestavy


TJ Spartak Boletice n.L.
M. Novák [-] - J. Rohlíček [-] , T. Beutler [-] (72. M. Jarolím [-] ) , J. Klaban [-] (46. P. Procházka [-] ) , L. Rantfner [-] , P. Husák [-] (82. M. Křehota [-] ) , M. Švec [-] , S. Šorm [-] , M. Šindelář [-] , D. Plosza [-] , M. Ženíšek [-]

Jiříkov
T. Hadar [-] - M. Heinrich [-] , K. Novák [-] , V. Štěpánek [-] (68. P. Svoboda [-] ) , J. Bajan [-] , T. Altman [-] , M. Šolc [-] , D. Šolc [-] , O. Homolka [-] , J. Mlejnek [-] , M. Daněk [-] (65. M. Stodola [-] )

ŽK: 5. J. Rohlíček , 8. M. Švec , 65. T. Beutler - 72. M. Šolc . ČK: 15. T. Altman .
Hráči zápasu: K. Novák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kloub Lukáš - EICHLER Martin, DVORSKÝ Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.