Chlumec jako první na jaře bodoval ve Šluknově


Branky


0

Domácí Plaston ztrácí dech? Z posledních dvou zápasů vydoloval jediný bod.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šluknov byl daleko lepší

Fotbalisté Šluknova doma přivítali Chlumec. Potkaly se dva týmy, které spolu v tabulce sousedí. A oba týmy nebyly rozhodně kompletní. Na podzim Šluknov exceloval, Chlumec tehdy na jeho půdě porazil jasně 5:0.

 

V prvním poločase byl Plaston lepším týmem. Hnal se do útoku, Chlumec několikrát podržel dobře chytající Filip Peška. Šluknov svou převahu přetavil v branku v 35. minutě. A paradoxně v ní měl prsty právě Peška, který po standardní situaci chyboval a Pavel Svoboda hlavou dostal domácí do vedení - 1:0.

 

Další branky první poločas už nenabídl.

Chlumec zaslouženě vyrovnal

Po změně stran musel střídat šluknovský Jaroslav Hajduk. To domácím nepomohlo, Chlumec vyrovnal hru a postupně převzal otěže zápasů. Šluknovu jakoby docházely síly.

 

Vyrovnat mohl dobře hrající Lukáš Mach, trefil ale břevno. V 88. minutě ale ten samý hráč vrátil před branku přetažený centr Petra Valenty přímo na Michala Drábka. A ten prostřelil vše, co mu stálo v cestě - 1:1.

 

Devadesát minut vítěze nenašlo, o druhém bodu musely rozhodnout pokutové kopy.

Šluknov bral jen bod

Chlumec zvládl penalty lépe. V páté sérii mohl rozhodnout chlumecký Valenta, ale nedal. Pak se trefil ale Peška a v sedmé Drábek. Domácí pak nedali a přišli o druhý bod.

 

Oba týmy se tak srovnaly na 41 bodech, Šluknov je pátý, Chlumec šestý. V dalším kole čeká Šluknov velké derby v Jiříkově, Chlumec doma hostí Union Děčín.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


SK Šluknov
Aleš Gall, trenér Plaston Šluknov: "V prvním poločase jsme byli jasně lepší a hráli náš fotbal. Jen škoda, že jsme z toho nedali více branek. Po změně stran nám ale docházely síly, soupeř zaslouženě vyrovnal. Na penalty šli hlavně mladší hráči, bohužel se nám to nepovedlo. Teď jedeme do Jiříkova, budeme oslabeni. Ale chceme uspět."

TJ Chlumec
Petr Škvor, trenér TJ Chlumec: "Jeli jsme dalekou cestu jen s dvanácti zdravými hráči, hlavně za druhé dějství bych jim chtěl opravdu poděkovat. Byl to zápas dvou odlišných poločasů. Proto mi přijde remíza spravedlivá. Penalty se nám povedly popáté v sezóně.



Počet diváků: 160. Rozhodčí: ŠIMEČEK Libor - MATYS Bohuslav, VLK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.