1:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 13:30

22.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Benešov doma zaváhal a přišel o první flek!


Branky


0

Fotbalisté Jiříkova dokázali u Ploučnice vyválčit dva body.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Benešov z převahy vytěžil jen jeden gól

První Benešov nad Ploučnicí ve šlágru kola přivítal třetí Jiříkov. Mírným favoritem byli přeci jen domácí hráči, ovšem Jiříkov není radno podceňovat. Největší nebezpečí Spartaku představuje kanonýr Kryštof Novák, který nasázel už 25 branek.

 

Na podzim dostal Jiříkov doma pořádně za uši, Benešovu tehdy podlehl jasně 0:4.

 

První poločas patřil domácím, Benešov si vytvořil převahu a tlak. A dostával se do šancí. Jiříkov se rozjížděl pomalu a mohl být rád, že v poločase ztrácel pouze jednu branku. Tak přišla tři minuty před odchodem do kabin.

 

Na rohový kop si naskočil nejstarší domácí hráč Roman Horvát. Jeho hlavičku brankář Tomáš Hadar vyrazil, na dorážku toho samého hráče byl ale krátký - 1:0.

Po vyrovnání domácí odpadli

Po změně stran měl Benešov stále převahu. Ovšem neměl už tolik šancí a Jiříkov hru přeci jen trochu vyrovnal. Po hodině hry dokonce Spartak vyrovnal.

 

Po autovém vhazování si míč vybojoval Marek Šolc, jeho centr si našel Marek Heinrich, který hlavou nedal Minaříkovi šanci - 1:1.

 

Benešov tato trefa opařila, domácím se nedařilo a do konce základní hrací doby už žádná branka nepřišla. O vítězi tak museli rozhodnout pokutové kopy.

Hadar jiříkovským hrdinou

Penaltový rozstřel se domácí vůbec nepovedl. Dvakrát je vychytal brankář Tomáš Hadar. Jiříkov nakonec vyhrál na pokutové kopy 3:1 a domů si odvezl druhý bod.

 

Benešov tak spadl na druhé místo, na první Chuderov ztrácí jeden bod. V dalším kole ho čeká derby v Heřmanově. Jiříkov je stále třetí, o víkendu doma hostí trápící se Boletice.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


MSK Benešov nad Ploučnicí
Milan Kougl, trenér MSK Benešov n. Pl.: "Umřeli jsme na šance. Hlavně v prvmím poločase, tam jsme měli dát rozhodně více branek. Po změně stran už jich tolik nebylo, ovšem Jiříkov měl jednu velkou šanci. A tu proměnil. Od té doby jsme měli hlavy dole, navíc se nám nepodařili penalty. Je to velká ztráta."

Jiříkov
Jan Turiščev, fotbalista Spartaku Jiříkov: "Sportovně musím přiznat, že byl Benešov lepší. My jsme hlavně v prvním poločase hráli tragicky. Po změně stran jsme se zvedli a vyrovnali. Ke konci se mi zdálo, že Benešov fyzicky odpadl. Pro nás je to skvělý výsledek, dva body jsou hodně super."



Sestavy


MSK Benešov nad Ploučnicí
J. Minařík [-] - J. Polanský [-] , R. Kolář [-] , L. Hnízdo [-] , D. Marek [-] , V. Malý [-] (67. F. Kropáč [-] ) , R. Horvát [-] , D. Mottl [-] , M. Hora [-] , K. Pařízek [-] , P. Padrta [-]

Jiříkov
T. Hadar [-] - M. Heinrich [-] , K. Novák [-] , T. Altman [-] (72. J. Turiščev [-] ) , V. Štěpánek [-] (46. M. Daněk [-] ) , M. Šolc [-] , D. Šolc [-] , Z. Starec [-] , O. Homolka [-] , J. Mlejnek [-] , M. Kýnl [-]

ŽK: 62. T. Altman , 71. J. Mlejnek .
Hráči zápasu: R. Horvát - J. Mlejnek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Černý František - BRETSCHNEIDER Kamil, ČÁKA Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.