7:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 14:00

21.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tisá nemohla Šluknovu vzdorovat


Branky


35. E. Mikula (p.) , 39. J. Hajduk , 42. P. Horák , 45. P. Horák , 55. E. Mikula , 76. T. Knížek , 78. M. Polák
0

Poslední tým tabulky přijel v jedenácti. Po zranění brankáře musel dohrávat v deseti.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šluknovu pomohla penalta

Fotbalisté Šluknova doma přivítali poslední Tisou. Favoritem byl jednoznačně domácí Plaston, který má na jaře parádní formu. Navíc na podzim ztratil v Tisé po remíze 1:1 a prohraných penaltách dva body.

 

Hosté dorazili do výběžku přesně v jedenácti. V útoku musel nastoupit asistent Jan Povejšil (ročník 1957) a trenér Ivo Linhart (1964). Od začátku byl Šluknov lepším týme, dlouho se však v prvním poločase nemohl prosadit.

 

Ve 35. minutě přišel první gól domácích. Daniel Zub dle rozhodčích fauloval Jaroslava Hajduka a následoval pokutový kop. Ten proměnil Emil Mikula - 1:0.

 

Ve 39. minutě Pavel Horák prošel do vápna, našel Jaroslava Hajduka, který prostřelil Kouckého - 2:0. Do konce poločasu pak Tisá inkasovala ještě dvakrát. Ve 42. minutě hosté ztratili míč, Milan Polák ho dostal do vápna, kde ještě našel Pavla Horáka. Ten pak kulatý nesmysl poslal k tyči -3:0.

 

Ve 45. minutě přišel centr do vápna. Mikula míč do branky nedorazil, Pavel Horák ale vzápětí zblízka ano - 4:0.

Zranil se jim brankář

Ve druhém poločase musela Tisá hrát o deseti. Brankář Koucký se jí zranil a do branky tak musel hráč z pole. Šluknov byl nadále aktivnější a dostával se do šancí.

 

Pátá branka přišla v 55. minutě. Zdeněk Kirchner poslal přihrávku do vápna, od Poláka se míč dostal k Mikulovi, který se nemýlil - 5:0. V 76. minutě pak předvedl parádní individuální akci Tomáš Knížek. Ten přešel přes několik hostujících hráčů a tvrdou střelou poslal míč k tyči - 6:0.

 

A za dvě minuty sebral Tisé míč ve středu pole Milan Polák, dostal se až do vápna a další střelou k tyči uzavřel na konečných 7:0.

 

Šluknov je tak čtvrtý, v dalším kole jede na půdu druhého Chuderova. Tisá je poslední, ve 22. kole doma přivítá Union Děčín.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


SK Šluknov
Aleš Gall, trenér Plastonu Šluknov: "Zasloužené vítězství, mohli jsme dát i další branky. Soupeři patří čest, že to nezabalil a snažil se hrát až do konce. Teď nás čeká Chuderov, to bude mnohem těžší. Ale rozhodně tam chceme vyhrát."

TJ Spartak Tisá
Ivo Linhart, trenér Spartak Tisá: "Dlouho jsme domácím odolávali, pomohla jim podle mého názoru příšná penalta. Ale samozřejmě vyhráli zaslouženě. Nám chyběli čtyři hráči, navíc se nám v poločase zranil brankář. Musím pochválit domácí diváky, kteří na to, že se tady hraje I.B třída, vytvořili dobrou kulisu."



Sestavy


SK Šluknov
T. Uchytil [-] - - R. Lukáč [-] , P. Horák [-] , M. Polák [-] , Z. Kirchner [-] (61. J. Švec [-] ) , E. Mikula [-] , A. Holešovský [-] (73. J. Šach [-] ) , O. Schneider [-] , P. Svoboda [-] , T. Knížek [-] , J. Hajduk [-] (73. D. Zabilka [-] )

TJ Spartak Tisá
V. Koucký [-] - D. Zub [-] , J. Povejšil [-] , M. Povejšil [-] , J. Bláha [-] - L. Rehn [-] , L. Martinů [-] - K. Leufen [-] - M. Marek [-] , J. Maška [-] , I. Linhart [-]

Hráči zápasu: E. Mikula , T. Knížek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Doubek Tomáš - KOLÁTOR Petr, PROVAZNÍK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.