Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 13:30

21.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Za Podluží musel chytat útočník Vavrinec!


Branky


0

Fotbalisté Unionu Děčín v pohodovém tempu porazili Horní Podluží hladce 6:2.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Náhrada v brance

Fotbalisté Unionu Děčín doma přivítali Horní Podluží. Favoritem byl rozhodně domácí celek z Bynova, který se stále pohybuje v horních patrech tabulky. Naopak Horní Podluží je nadále nebezpečně blízko dvanáctému místu. Které může být také sestupové.

 

Podzimní utkání se nedohrálo, zápas byl za stavu 1:1 přerušen a kontumován ve prospěch Unionu.

 

Od začátku utkání se domácí ujali iniciativy a tlačili se na polovinu soupeře. Ve 4. minutě Eichelmann, který se překvapivě objevil na levé straně zálohy, odcentroval do pokutového území, kde nejprve hlavičkoval Sejkora a po něm Murdych, ale míč skončil vedle tyče.

 

Za dvě minutky poslal centr do vápna Očipka a hlavičkář Huček uklidil míč do sítě. Radost z branky však Unionu pokazil pomezní rozhodčí zvednutým praporkem.

 

Domácí dál  hráli aktivně a v 10. minutě se dostal do pokutového území Sejkora, který se snažil posunout před branku na Murdycha, ale útočník Vavrinec, který musel při absence brankáře Šedivého do branky, si míč uzmul pro sebe.

 

Téměř vzápětí jsme Očipkou zahrávali rohový kop, na který si naskočil Eichelmann, ale pozorný gólman míč u tyče vyrazil na další rohový kop. Eichelmann při výskoku neúmyslně loktem bránícímu Galatovi roztrhl čelo a ten byl tak již v začátku utkání nucen střídat.

 

Ve 25. minutě se do první šance dostal i soupeř, ale tečovaná střela prolétla vedle branky Zvolského, který dostal důvěru i při účasti Jeřábka. Po odehrané půlhodině si na polovině hřiště vzal míč Murdych, prošel s ním až před pokutové území, ale zatím se zastřeloval vysoko nad branku.

 

 Za tři minutky putoval míč po ose Murdych - Sejkora - Murdych a posledně jmenovaný uklidil míč za tyč - 1:0. Pět minut před poločasem ukázali Očipka s Galašem rychlý protiútok s několika narážečkami, ale akce nakonec skončila pouze rohovým kopem.

 

Do kabin tak nakonec šli domácí s těsným vedením v zádech.

 

Očipka neměl daleko k hattricku

Druhé dějství začali domácí, stejně jako první, velkým tlakem. Ve 49. minutě poslal od rohového praporku Eichelmann oblouček před branku na Galaše, ale ten překvapivě hlavou míč vůbec netrefil.

 

Vzápětí vystihl Murdych rozehrávku soupeře, ale druhou gĺovou střelu mu Vavrinec reflexivně vykopl. V 54. minutě Union uklidnil jarní střelec Očipka, který napřáhl z 18. metrů a míč se třepotal pod břevnem - 2:0.

 

V 59. minutě vybídl přesnou přihrávkou Očipka k sólu Murdycha a ten ač byl ve vápně faulován, dokázal obejít i gólmana a zasunout míč do branky - 3:0. Bohužel se při té akrobacii zranil a později musel být střídán.

 

V 65. minutě rozehrál rohový kop Očipka a Hučkovi po hlavičce už nikdo gólovou radost nevzal - 4:0.

 

Za minutu se radovali i hosté. Tečovaná střela propadla za obranu a nabíhající Riedel se trefil pěkně pod břevno - 4:1.

 

Hosté však neměli síly utkání nijak zdramatizovat a do utkání se tak mohli zapojit i hráči z děčínské lavičky. Jako první se na trávník podíval Nedvěd, který na pravém beku vyměnil dobře hrajícího Humlíčka. Po pár minutách na hřišti si naběhl po lajně jako falešné křídlo a poslal přesný míč na vápno Galašovi. Ten, ač rozený útočník nezachrtil a posunul za sebou stojícímu Sejkorovi, který střelou na dlouhou nohu trefil k tyči a ozdobil tak brankou svůj výborný výkon - 5:1.

 

V té době už byl na hřišti i Kmoch, který vystřídal Murdycha. V 77. minutě domácí inkasovali podruhé, když se trefil soupeřův střelec Bandas po rychlém protiútoku, střelou schovanou za obránce, přesně k tyči - 5:2.

 

Brankový účet utkání završil v 85. minutě Očipka. Míč vybojoval Bezouška ve středu pole a ideální uličkou ho poslal samotného před gólmana. Očipka si už věděl rady a neomylně vybíhajícího brankáře prostřelil - 6:2.

 

Za další minutu mohl završit hattrick, po skvělém vysunutí Sejkorou, ale lehký oblouček mu Vavrinec nezbaštil. V závěru se podíval na hřiště i Syrovátka místo Bedrníčka.

 

Union drží šesté místo, na třetí Jiříkov ztrácí šest bodů. V dalším kole hraje na půdě poslední Tisé. Horní Podluží je desáté, o víkendu doma hostí Trmice.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Union Děčín
Libor Eichelmann, vedoucí TJ Union Děčín: "Tohle vítězství bylo vcelku pohodové. Celek Čechie působil od začátku utkání odevzdaným dojmem a my jsme si tak zápas mohli užít a bez potíží dokráčet pro tři body. Příští utkání hrajeme v Tisé opět v neděli a měli bychom už konečně zlomit prokletí sedmého dne v týdnu."

TJ Čechie Horní Podluží
Martin Šedivý, vedoucí Čechie Horní Podluží: "Domácí vyhráli zaslouženě. Chci poděkovat hráčům, že zápas nevypustili a makali až dokonce, věřím že se dáme zdravotně do pořádku na další důležitý domácí zápas proti Trmicím."



Sestavy


TJ Union Děčín
M. Zvolský [-] - T. Humlíček [-] (66. J. Nedvěd [-] ) , L. Eichelmann [-] , V. Bedrníček [-] (80. L. Syrovátka [-] ) , M. Huček [-] , M. Němec [-] - J. Sejkora [-] , J. Murdych [-] (72. M. Kmoch [-] ) , P. Očipka [-] - V. Galaš [-] , B. Bezouška [-]

TJ Čechie Horní Podluží
M. Vavrinec [-] - T. Kovač [-] , J. Galata [-] (14. P. Sivák [-] ) , M. Surmaj [-] , P. Bandas [-] , L. Peleška [-] , V. Riedel [-] , L. Sobota [-] , M. Boštík [-] , R. Hanykýř [-] , A. Kalista [-]

ŽK: 12. M. Huček .
Hráči zápasu: P. Očipka , J. Sejkora .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Živnůstka Filip - ROUČEK Karel, KURILJAK Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.