T. Valenta 58. (vl.)
D. Greé 65.
T. Valenta 85. (vl.)
3:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 10:30

21.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestanovský Valenta si dal dva ukázkové vlastence


Branky


58. T. Valenta (vl.) , 65. D. Greé , 85. T. Valenta (vl.) - 30. P. Tvrdík , 77. P. Tvrdík
0

Trmice i díky tomu v důležitém utkání přetlačily Přestanov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tvrdíkova paráda

Fotbalisté Trmic přivítali na svém trávníku Přestanov. Pokud jde o jarní formu, byli na tom před vzájemným zápasem lépe hosté. V tabulce jsou na tom ale zase lépe domácí.  Na podzim Trmice vyhrály v Přestanově 6:2.

 

V prvním poločase držel míč více Přestanov, Trmice spoléhaly spíše na defenzivu. První poločas rozsekla 30. minuta, kdy se nádherně z dobrých 25 metrů trefil Pavel Tvrdík - 0:1. Do konce poločasu už pak další branka nepřišla.

Smolař Valenta

Po změně stran se obraz hry nezměnil. V 58. minutě přišla první smolná chvíle pro přestanovského Tadeáše Valentu. Ten posílal malou domů Lukáš Drábovi. Brankář hostů však na přihrávku nemohl reagovat a míč skončil v síti - 1:1.

 

Trmice vycítily šanci na obrat, za sedm minut se ho dočkaly. Po individuální akci se prosadil jejich nejlepší kanonýr Dalibor Greé - 2:1. Přestanov to ale nezabalil a vrátil se do zápasu. Pavel Tvrdík v 77. minutě zahrával rohový kop, míč k překvapení všech zaplul přímo do sítě za brankáře Ajma - 2:2.

 

Domácí nakonec zlomili zápas ve svůj prospěch. A opět se k tomu namotal Valenta. V 85. minutě chtěl míč odkopnout, kulatý nesmysl ale špatně trefil a vše skončilo druhou vlastní brankou - 3:2.

 

Trmice jsou tak na osmém místě, v dalším kole hrají v Horním Podluží. Přestanov je dvanáctý, o víkendu hostí Hostovice.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 



Ohlasy k zápasu


MSK Trmice
Pavel Čapoun, trenér MSK Trmice: "Věděli jsme, že k nám Přestanov jede vyhrát. I proto jsme hráli spíše defenzivě. Ovšem poločas jsme po krásném gólů Tvrdíka prohráli. Po změně stran jsme přitlačili, je pravda, že soupeř si dal dva vlastní góly. Ale ty vyplynuly z našeho tlaku. Tři body jsou pro nás důležité, snad už konec soutěže můžeme dohrát v klidu. Hodně mě ale mrzí fakt, že se nám zranili další dva hráči."

TJ Přestanov
Roman Kratochvíl, trenér TJ Přestanov: "Dali jsme čtyři branky a prohráli 2:3. V tomto utkání jsme si vybrali pořádnou porci smůly. Po celý zápas jsme byli lepší týmem, ale porazili jsme se vlastně sami. Je to velká škoda."



Sestavy


MSK Trmice
V. Ajm [-] - P. Uhlíř [-] , D. Greé [-] , J. Pokorný [-] , D. Nekola [-] , J. Vyleťal [-] (7. J. Beneš [-] ) , V. Jaroš [-] , M. Petera [-] , P. Šalda [-] , J. Hrudka [-] , P. Tadlánek [-]

TJ Přestanov
L. Dráb [-] - T. Valenta [-] , J. Voráček [-] , J. Doležal [-] - O. Gasiorovszki [-] , A. Pospíšil [-] - D. Dvořák [-] , P. Šmejkal [-] - M. Levinský [-] , P. Tvrdík [-] , M. Krušina [-]

ŽK: 37. D. Nekola , 38. J. Pokorný , 53. M. Petera , 77. V. Jaroš - 49. M. Krušina .
Hráči zápasu: D. Greé - P. Tvrdík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vlašič Miroslav - PRÁGL Martin, MÍČ Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.