Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 15:00

20.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostovice porazily Velký Šenov a vyhrály třetí zápas v řadě


0

Domácí hráli poločas vyrovnanou partii. Pak ale odpadli.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Předposlední Velký Šenov doma hostil Hostovice. Favoritem byli rozhodně hosté, kteří stále bojují minimálně o čtvrté místo v tabulce. Naopak domácí při předpokladu, že budou sestupovat minimálně dva týmy, jsou jednou nohou v okresním přeboru.

 

Na podzim Hostovice doma porazily Šenov 3:1. Na jaře se historie opakovala. Ale pěkně po pořádku.

 

V prvním poločase se domácí hostům vyrovnali, v některých pasážích byli dokonce mírně lepším celkem. První branka padla v 27. minutě, kdy se po hezké akci prosadil Jaroslav Vondruška - 1:0.

 

Hostovice přebíraly iniciativu, paradoxně ale dostaly branku. V 41. minutě se domácí prosadili po rohovém kopu, když vyrovnal mladičký Roman Smejkal - 1:1.

 

Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu, který byl vlastně zasloužený.

Hostovice už byly aktivnější

Po změně stran byli hosté aktivnější, domácí postupem času docházely síly. V 59. minutě vedl akci Milan Tipan, jeho nahrávku si jeho jmenovec Křesánek. A ačkoliv jeho střela byla poměrně slabá, zapadla přesně k tyči - 1:2.

 

Šenov musel hru otevřít, ovšem šance byly spíše na druhé straně. Definitivní rozhodnutí padlo v 85. minutě. Na centr Michala Nováka si naběhl Arnošt Černohorský, který hlavou překonal Jiřího Hofmana - 1:3.

 

Velký Šenov tak zůstává poslední, na Přestanov ztrácí devět bodů. V dalším kole hostí první Benešov. Hostovice vyhrály potřetí v řadě a jsou páté. O víkendu doma hostí Heřmanov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


SK Velký Šenov
Karel Kirchberger, trenér SK Velký Šenov: "Zasloužené vítězství hostů, kteří nás hlavně ve druhé půlce přehrávali. Měli jsme v sestavě dorostence, kteří měli v zádech svůj zápas. První půle ještě šla, pak už jsme to nestíhali."

SK Hostovice
Roman Löffler, vedoucí SK Hostovice: "Musím přiznat, že v první půli hráli domácí dobře, místy byli i lepším celkem. Po změně stran ale postupně odpadali fyzicky. My jsme krom dvou gólů měli i další šance a nakonec zaslouženě vyhráli."



Sestavy


SK Velký Šenov
J. Hofman [-] - R. Vichterey [-] , R. Smejkal [-] (72. M. Kucr [-] ) , D. Verner [-] , T. Rubanický [-] , J. Petružálek [-] , J. Pánik [-] (65. F. Skyva [-] ) , K. Malý [-] , R. Tlapák [-] , L. Kříž [-] , J. Bálek [-]

SK Hostovice
V. Dvořáček [-] - J. Vondruška [-] (69. D. Veselý [-] ) , J. Dvořák [-] - M. Novák [-] , A. Černohorský [-] , M. Tipan [-] , J. Langer [-] , T. Štorc [-] - P. Lank [-] (84. F. Harciník [-] ) , D. Bude [-] - M. Křesánek [-]

ŽK: 31. R. Vichterey , 33. J. Petružálek , 71. R. Tlapák , 74. K. Malý - 16. M. Novák .
Hráči zápasu: J. Vondruška .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mollinger Lukáš - STUPKA Josef, HEJL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.