Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 17:00

20.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jarní záchranářská mise pokračuje, Přestanov udolal Union Děčín


Branky


0

Dvěma góly se o to přičinil záložník Ondřej Gasiorovszki.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva slepené góly

Fotbalisté Přestanova doma přivítali Union Děčín. Mírným favoritem byli hosté, kteří jsou na tom v tabulce přeci jen lépe. Jenže Přestanov se na jaře oproti podzimu zlepšil. Na podzim Union Děčín doma udolal Přestanov 2:1.

 

Už v první minutě utkání se do pokutového území prodral Murdych, ale finální přihrávka se mu nepovedla. V 5. minutě se do šance dostali domácí, ale střela minula naši branku, stejně jako o dvě minuty později, kdy se lehce prosadili přes Bedrníčka.

 

V 15. minutě se Zvolský pořádně zapotil, ale šanci domácích nadvakrát s bravurou vyřešil. V dalších minutách se hrálo převážně ve středu pole, se spoustou osobních soubojů, za mírné převahy domácích. Unionu se nedařil přechod přes střed pole, míče rychle ztrácel a ty se rychle vracely před přetíženou obranu. Ve 28. minutě Valenta vysunul po lajně Murdycha, který míč předložil na penaltu Bezouškovi, který však trefil střed branky, kde byl připraven domácí gólman.

 

Za minutu už se hosté radovali. Rohový kop zahrál Očipka na druhou tyč, kde se ocitl ve slušné šanci Eichelmann, ale míč netrefil. Poskakující balón dokázal alespoň přes celou branku vrátit zpět na první tyč, kde byl osamocený kapitán Huček, který hlavou překonal Drába -  0:1.

 

 Jako už poněkolikáté v této sezoně se Děčín z vedení dlouho neradoval. Prakticky po rozehrání se hra přesunula na naši levou stranu, kde mohl u lajny tahat za záchrannou brzdu Bedrníček, ale svůj zákrok si nechal až do našeho pokutového území a byla z toho jasná penalta, kterou domácí střelec Patrik Šmejkal proměnil - 1:1.

 

V poslední minutě prvního poločasu mohlo být ještě hůř, ale domácí pálili opět těsně vedle tyče.

Domácí výhru udrželi

Vstup do druhé půle byl z děčínské strany opět příšerný. Vedoucí mužstva si ještě nestihl donést klobásu na lavičku, když si Bedrníček vybral další slabší chvilku, útočník přes něho poslal míč před bránu a Ondřej Gasiorovszki překonal bezmocného Zvolského - 2:1.

 

Přestanov se tlačil za další brankou a mužstvo z Bynova hrálo v hlubokém útlumu. V 50. minutě musel Zvolský vytáhnout další skvělý zákrok a držel tak hosty na dostřel.

 

Z dalšího útoku prolétla střela opět těsně vedle děčínské tyče. V 55. minutě vybojoval míč na půlce Valenta a přesným pasem vysunul aktivního Očipku, který se na jaře téměř nemýlí a s jistotou srovnal na 2:2.

 

Za deset minut fauloval u lajny Humlíček. Standardku poslal Přestanov na penaltu, kde domácí Ondřej Gasiorovszki téměř nikým neobtěžován pohodlně poslal hlavou svůj tým do vedení 3:2. Na vyrovnání měli hosté pětadvacet minut, ale nedokázali pozorně hrající domácí dostat pod tlak.

 

Přestanov je stále dvanáctý, ovšem na Boletice ztrácí jediný body. Union Děčín je sedmý. V dalším kole jede Přestanov do Trmic, Union Děčín doma hostí Horní Podluží.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!





Ohlasy k zápasu



TJ Union Děčín
Libor Eichelmann, vedoucí TJ Union Děčín: "Opět neděle a opět výkon hluboko pod našimi možnostmi. Domácí hráči měli větší touhu po vítězství a bohužel i větší kvalitu. Naše mužstvo oproti tomu vypadalo, že si přijelo jen zahrát fotbálek a výsledek je až na druhém místě. Velkou škodou je, že se nám většinou nedaří udělat nějakou sérii úspěšných výsledků a díky tomu jsme se propadli až na sedmé místo."



Sestavy


TJ Přestanov
L. Dráb [-] - J. Doležal [-] , J. Voráček [-] , T. Valenta [-] , M. Matuščin [-] - A. Pospíšil [-] , J. Říha [-] , O. Gasiorovszki [-] (80. M. Starinský [-] ) , M. Charvát [-] - P. Šmejkal [-] (85. J. Pavlík [-] ) , D. Dvořák [-] (90. M. Kozej [-] )

TJ Union Děčín
M. Zvolský [-] - T. Humlíček [-] , L. Eichelmann [-] , V. Bedrníček [-] (65. J. Sejkora [-] ) , M. Huček [-] - Z. Brázdil [-] , J. Murdych [-] , J. Valenta [-] (89. L. Syrovátka [-] ) , B. Bezouška [-] - P. Očipka [-] , V. Galaš [-]

ŽK: 70. J. Doležal , 79. P. Šmejkal - 81. V. Galaš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Míč Vojtěch - HOLEC Ladislav, TORÁČ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.