Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 13:30

20.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

10.0

Jídlo

10.0

Hrací plocha

9.0

Zázemí

10.0

8:1! Oslabený Chlumec na hřišti prvního vyhořel


Branky


10. L. Mach (vl.) , 13. R. Horvát , 18. R. Kolář (p.) , 22. R. Kolář , 32. R. Kolář , 70. J. Polanský , 82. R. Kolář , 84. J. Polanský - 57. M. Drábek
0

Benešov nad Ploučnicí si spravil chuť po porážce v Hostovicích. Nadále drží první místo.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chlumec bojuje s absencemi

První Benešov nad Ploučnicí přivítal čtvrtý Chlumec. Domácí naposledy prohráli 0:1 v Hostovicích, navíc je hnal do útoku fakt, že druhý Chuderov porazil Jiříkov 4:1. Na podzim se zrodila remíza 1:1, druhý bod tehdy vybojoval Chlumec.

 

V jarní odvetě byl ale od začátku lepší tým od Ploučnice. Na hřišti kraloval a brzy rozhodl o osudu utkání. Vše začalo v 10. minutě, kdy si vlastní gól vstřelil chlumecký kapitán Lukáš Mach - 1:0.

 

Za další tři minuty se trefil zkušený Roman Horvát - 2:0. Benešovská jízda pokračovala, v 18. minutě proměnil pokutový kop Radim Kolář - 3:0. Chlumec nestíhal, neproměnil penaltu a do konce první půle dostal ještě dva kousky.

 

Ve 22. minutě se opět trefil Radim Kolář - 4:0. Ten samý hráč pak za dalších deset minut dokonal velmi rychlý hattrick - 5:0.

Dva zásahy střídajícího hráče

Po změně stran se Chlumec přeci jen zmátořil, čisté konto domácího brankáře Jiřího Minaříka zneuctil v 57. minutě Michal Drábek - 5:1. Posledních dvacet minut ale hosté opět zvolnili a domácí je trestali.

 

V 70. minutě se trefil Jan Polanský, který byl na hřišti sotva dvě minuty - 6:1. Osm minut před koncem se počtvrté v utkání trefil Radim Kolář - 7:1. Pro benešovského kanonýra to byla devatenáctá branka v sezóně.

 

Krásnou benešovskou sobotu pak uzavřel o chvilku později znovu střídající Polanský, který uzavřel na konečných 8:1.

 

Benešov je tak stále s jednobovým náskokem na první místě, v dalším kole hraje na hřišti Velkého Šenova. Chlumec v posledních dvou zápasech inkasoval třináct branek a propadl se na šesté místo. V dalším kole hraje na půdě třetí Jiříkova.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


MSK Benešov nad Ploučnicí
Miroslav Vrabec, trenér/vedoucí MSK Benešov nad Ploučnicí: "Oproti utkání v Hostovicích jsme zase na našem dobře připraveném hřišti mohli hrát svůj fotbal. Od začátku jsme byli lepší, otázkou bylo, kolik branek dáme. Bylo vidět, že Chlumec nebyl kompletní, výborně zahrál Radim Kolář."

TJ Chlumec
Petr Škvor, trenér TJ Chlumec: "Bohužel v období, kdy máme nejtěžší možné soupeře, počítáme zraněné. Chybělo hned sedm hráčů. Do utkání jsme vstoupili mizerně, Nabádal jsem hráče, ať ve druhém poločase nedopustí ostudu. Bohužel posledních dvacet minut odchodili a dostali další tři góly."



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Jirsák Jaroslav - VLK Lukáš, MAREŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.