Chuderov ve šlágru zářil, Chlumci nasázel bůra


Branky


0

Domácí fotbalisté utkání nezvládli a zaslouženě prohráli 1:5.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas a čtyři góly v chlumecké síti

Čtvrtý Chlumec doma přivítal druhý Chuderov. Oba celky si na jaře drží dobrou formu, v tabulce je dělilo pouze pět bodů. Hledat favorita tak bylo poměrně těžké. Na podzim Chuderov doma porazil Chlumec 3:1.

 

První poločas v Chlumci patřil zkušenému celku hostů. Domácí chybovali a Chuderov na hřišti kraloval. Během devítí minut hosté třikrát udeřili. Skóre otevřel po akci ze hry ve 22. minutě David Žárský - 0:1. O minutu později se trefil zkušený útočník Martin Jouza - 0:2. Ten samý hráč po půl hodině hry využil další chyby domácích a svou druhou trefou v zápase dal na - 0:3.

 

A aby toho nebylo pro domácího trenéra Petra Škvora málo, musel kvůli střídání těsně před třetí brankou vystřídat jak Jiřího Dohnala, tak Michala Škultétyho.

 

Jiskru naděje pro Chlumec zajistil ve 37. minutě David Veselý, který nádherně napálil do sítě odražený míč po rohovém kopu - 1:3. Jenže ve 41. minutě přišla další domácí chyba, kterou potrestal František Guttmann - 1:4.

 

Do kabin tak šel Chuderov zaslouženě s náskokem tří branek.

Chlumec hru vyrovnal, ale na zvrat neměl

Po změně stran se snažil Chlumec o zdramatizování zápasu. Hru poměrně vyrovnal a dostal se do tří šancí. Brankář Luan Bakiu byl ale pozorný. Skóre uzavřel v 87. minutě David Řezníček, který se prosadil ze hry - 1:5.

 

Poslední vzrušení přišlo v 88. minutě, kdy dostal červenou kartu chuderovský Theodor Krnáč, který přitom do hry vůbec nezasáhl. Ale z lavičky slovně okomentoval výkon rozhodčího.

 

Chuderov tak využil zaváhání Benešova, na lídra ztrácí jediný bod. Chlumec je čtvrtý, v zádech už ale má trio Union Děčín, Šluknov a Hostovice. V dalším kole hostí Chuderov třetí Jiříkov, Chlumec naopak hraje na půdě prvního Benešova.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Chlumec
Petr Škvor, trenér TJ Chlumec: "Za první poločas jsme si nezasloužili nic víc, než pořádný příděl. Ve druhém jsme měli smůlu, že jsme neproměnili šance. Dva hráči bez omluvy nedorazili na zápas, po půl hodině a dvou zraněních, už nebyla možnost ke střídání. To nám také nepomohlo."

FK Chuderov
Roman Tikovský, trenér FK Chuderov: "Od začátku jsme byli jasně lepší a domácí přehrávali. Zaslouženě jsme vyhráli, Chlumec dal hezký, ale šťastný gól. Pak už nic velkého neměl. Za tři body jsme rádi, máme Benešov zase na dostřel."



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Černý František - ČÁKA Jindřich, FENCL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.