M. Tipan 19.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 16:30

18.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostovice doma díky Tipanovi udolaly Trmice


Branky


19. M. Tipan
0

Trmice se trápí střelecky, v posledních čtyřech zápasech, které prohrály, daly jednu branku.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kodat vymyslel jediný gól

Hostovice doma přivítaly Trmice. Malé derby mělo favorita v domácím celku. Trmice se krom prvního jarního kola na jaře trápí, poslední tři zápasy při skóre 1:12 prohrály. Na podzim ale Trmice doma porazily Hostovice 2:1.

 

Oba celky se musely poprat se špatným terénem. A také nepříjemným počasím. V první půli se hrál vyrovnaný fotbal, Hostovice hrály "z kopce". A své výhody jednou využily. Michal Kodat vymyslel v 19. minutě krásnou přihrávku na Milana Tipana. Mladičký záložník se v koncovce projevil jako zkušený mazák a ráznou střelou nedal Ajmovi šanci - 1:0.

 

Pak se na vyložené šance čekalo marně, do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí Hostovice.

Vítězství musel jistit brankář Dvořáček

Ani po změně stran se obraz hry nezměnil. Na hřišti se hlavně bojovalo, na kombinaci prostě nebyl prostor. Domácí si hlídali těsný náskok, Trmice se do koncovky moc nedostávaly.

 

Výjimkou bylo posledních pět minut, Trmice si vytvořily dvě vcelku velké šance. Domácí ale dvakrát zachránil pozorný brankář Václav Dvořáček, který tak přispěl k těsnému vítězství svých barev.

 

Hostovice jsou tak na sedmém místě, má na kontě 31 bodů. Stejně jako šestý Šluknov a pátý Union Děčín. V dalším kole doma hostí první Benešov. Trmice tabulkou klesají, aktuálně jsou osmé. O víkendu doma hostí předposlední Velký Šenov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


SK Hostovice
Roman Löffler, vedoucí SK Hostovice: "Hodně bojovné utkání, prakticky derby. Myslím si, že jsme nakonec byli o tu jednu branku lepší. Moc šancí celkově nebylo, v závěru nás podržel brankář Dvořáček. I tak si myslím, že to bylo zasloužené vítězství."

MSK Trmice
Pavel Čapoun, trenér MSK Trmice: "Podle mě vyrovnané utkání. Je ale pravda, že jsme moc šancí neměli. Museli jsme se popasovat s hrbolatým terénem, po zemi se prakticky hrát nedalo. Na konci jsme měli dvě tutovky, mrzí mě, že jsme alespoň jednu neproměnili. Myslím si, že remíza by tomu více slušela."



Sestavy


SK Hostovice
V. Dvořáček [-] - P. Sibal [-] , P. Mecl [-] , J. Dvořák [-] - D. Veselý [-] (56. D. Bude [-] ) , A. Černohorský [-] , M. Tipan [-] (90. J. Vondruška [-] ) , J. Langer [-] , T. Štorc [-] - P. Lank [-] (87. F. Harciník [-] ) , M. Kodat [-]

MSK Trmice
V. Ajm [-] - J. Chrudimský [-] , J. Vyleťal [-] , J. Benáček [-] , J. Beneš [-] (80. S. Puchta [-] ) , D. Greé [-] , P. Uhlíř [-] , M. Petera [-] , P. Šalda [-] , J. Hrudka [-] , P. Tadlánek [-]

ŽK: 44. P. Lank , 73. D. Bude , 80. M. Kodat - 24. J. Chrudimský , 47. P. Tadlánek , 69. M. Petera , 86. J. Vyleťal .
Hráči zápasu: M. Kodat - P. Uhlíř .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hrubý Pavel - JIRSÁK Jaroslav, HOLLY Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.