2:1p.
(0:1)
18. S. Vosyka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 13:30

18.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ze šlágru vyšel spokojenější Benešov


Branky


76. L. Knespl - 18. S. Vosyka (p.)
0

V přímém boji o první místo nakonec tým od Ploučnice navýšil svůj náskok na druhý Chuderov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vosyka penaltu proměnil

Do Benešova nad Ploučnicí dorazil Chuderov. Jednalo se o šlágr kola, první tym totiž narazil na ten druhý. V lepší sitauci byli domácí, kteří si hýčkali tříbodový náskok. Na podzim padlo šest branek, po remíze 3:3 tehdy druhý bod vybojoval Chuderov.

 

V prvním poločase se hrál poměrně vyrovnaný fotbal. Domácí, kteří mají mladší tým, byli běhavější. Hosté zase více zkušenější. V 18. minutě šli hosté do vedení. Po autovém vhazování se Lukáš Knespl nechal přeskočit Martinem Jouzou, následně benešovský obránce fauloval a kopala se jasná penalta. K té se postavil kapitán Chuderova Slavomír Vosyka a i když brankář Jiří Minařík směr střely vystihl, brance nezabránil - 0:1.

 

Benešov se dostával na dostřel, ovšem v koncovce mu chyběl klid. Do kabin tak šli domácí za stavu 0:1.

Knespl se vykoupil

Po změně stran postupně rostl tlak domácích. Je pravda, že Benešov přežil některé šance Chuderova. Největší si připravil Řezníček a po něm Dvořák. Ovšem ani jeden z nich z jasní pozice branku netrefili.

 

V 76. minutě se domácí dočkali vyrovnání. Po rohovém kopu jeden z domácích hráčů trefil tyč, míč se odrazil před prázdnou branku před zcela volného Lukáše Knespla, který nemohl nedat - 1:1.

 

Do konce základní hrací doby už branka nepadla, o vítězi tak musely rozhodnout pokutové kopy.

Dlouhá série, druhý bod zůstal doma

Penaltová série se hodně natáhla. Rozhodla až jedenáctá série. V ní nejprve chytil chuderovský pokus brankář Minařík, vítěznou penaltu měl na svědomí Lukáš Knespl. Ten se ze smolaře proměnil v hrdinu.

 

Benešov tak stále vede, na Chuderov má náskok čtyř bodů. V dalším kole jede do Hostovic. Chuderov je druhý, o víkendu ho čeká těžký zápas v Chlumci.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


MSK Benešov nad Ploučnicí
Miroslav Vrabec, trenér MSK Benešov n. Pl.: "Věděli jsme, že je soupeř kvalitní. Celý zápas jsme se na něj připravovali. Penalta byla jasná, po změně stran jsme měli tlak, ze kterého vyplynulo vyrovnání. Sice jsme chtěli tři body, ale i ty dva samozřejmě bereme. Nejslabším článkem tak byl slabý výkon rozhodčího."

FK Chuderov
Roman Tikovský, trenér FK Chuderov: "Je to škoda. Pravdou je, že po změně stran nás Benešov přitlačil. Škoda inkasované branky, byla poměrně smolná. Za stavu 0:1 neproměnil velku šanci Řezníček, pak také Dvořák. To nás mrzelo. Penalty nám nejdou, prohráli jsme je počtvrté v sezóně. Výsledek nás mrzí, chtěli jsme se na Benešov dotáhnout."



Sestavy


MSK Benešov nad Ploučnicí
J. Minařík [-] - M. Hora [-] (87. F. Kropáč [-] ) , R. Kolář [-] , L. Hnízdo [-] , A. Pop [-] (68. M. Brom [-] ) , V. Malý [-] (46. D. Marek [-] ) , R. Horvát [-] , D. Mottl [-] (46. J. Hadrava [-] ) , K. Pařízek [-] , L. Knespl [-] , P. Padrta [-]

FK Chuderov
L. Bakiu [-] - V. Šindelář [-] , R. Moučka [-] , M. Rohlík [-] , S. Vosyka [-] - Z. Zvonek [-] , D. Žárský [-] , F. Guttmann [-] , M. Protschke [-] - M. Jouza [-] (71. J. Dvořák [-] ) , D. Řezníček [-]

Hráči zápasu: L. Knespl - Z. Zvonek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Bláha Svatopluk - SVOBODA Evžen, SPIŠÁK Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.