FOTO: V Chlumci branka nepadla, domácím lépe sedly penalty


Branky


0

Fotbalisté Horního Podluží jako první na jaře obrali o body Chlumec. Pokutové kopy ale nakonec zvládli domácí a získali dva body.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chlumec se nedostával do hry

Do Chlumce dorazilo Horní Podluží. Domácí na jaře neztratili ani jeden bod a byli v utkání favoritem. Čechie ale naposledy doma porazila Chuderov a ukázala, že favority dokáže potrápit. Na podzim Chlumec vyhrál v Horním Podluží 4:2.

 

V prvním poločase byl Chlumec bezzubý, chtěl si pomáhat dlouhými pasy, jelikož kombinace se mu nedařila. Na to ale byli hosté připraveni.

 

V závěru poločasu se do šance dostalo Horní Podluží. Riedel vymyslel českou uličkou šanci pro Galatu, střela však skončila těsně vedle tyče.

 

Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Hosté nastřelili tyč

Po změně stran se domácím zlepšila kombinace, po hříchu ale skončila u vápna Čechie. Za hosty dvakrát zazlobil dobře hrající Riedel, jeho druhá šance už volala po gólů, překonaného Pešku ale na brankové čáře zastoupil jeden z domácích obránců.

 

V 81. minutě mohl rozhodnout Patrik Bandas. Nejlepší kanonýr Horní Podluží se dostal ke střele, jeho pokus ale zastavilo břevno chlumecké branky. Vzápětí měli hosté štěstí, když jeden z domácích hráčů v dobré střelecké pozici jen těsně minul levou tyč.

 

Devadesát minut nerozhodlo, branka nepadla. Vítěze tak musel určit nevyzpytalelný penaltový rozstřel.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Stoprocentní Chlumec

Penalty sedly o něco lépe Chlumci, domácí střelci ani jednou neminuli. Postupně se trefil Mach, Chrudimský, Dohnal, Sak a Kapoun. A jelikož Peška zneškodnil jeden pokus Horního Podluží,. druhý bod zůstal v Chlumci.

 

Ten v tabulce drží čtvrté místo, v dalším kole ho čeká utkání na půdě poslední Tisé. Horní Podluží je deváté, v dalším kole ho čeká domácí derby proti Jiříkovu.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Chlumec
Petr Škvor, trenér TJ Chlumec: "Z naší strany to bylo nejhorší utkání v jarní části. V útočné fázi jsme byli bezzubí, nedařila se nám kombinace, na dlouhé nákopy byl soupeř připraven. A když už se nám kombinace dařila, vše končilo před šestnáctkou soupeře."

TJ Čechie Horní Podluží
Martin Šedivý, vedoucí Čechie Horní Podluží: "Myslím si, že jsme byli lepším týmem. Musím pochválit celý tým za dobře odvedený výkon a přístup k zápasu. V příštím kole nás čeká derby s Jiříkovem."



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Holly Martin - VACEK Jan, MATERNA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.