4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 13:30

17.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiříkov dál válí, Kryštof Novák má v kapse hattrick


Branky


24. K. Novák , 60. K. Novák (p.) , 70. M. Heinrich , 77. K. Novák
0

Fotbalisté Jiříkova doma porazili Přestanov 4:0 a na jaře stále zůstávají stoprocentní.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozdíl v lavičce

Na hřiště nováčka z Jiříkova dorazil Přestanov. I když hosté ve třech jarních zápasech herně nezklamali, favoritem byl domácí Spartak. Ten na jaře vyhrál všechny tři zápasy, těží hlavně ze střelecké formy Kryštofa Nováka a dobrých výkonů brankáře Tomáše Hadara. Na podzim padlo v Přestanově sedm branek, Jiříkov tam tehdy vyhrál 4:3.

 

Hosté dorazili s jedním hráčem na střídání, zatímco domácí měli tolik fotbalistů na střídání, že se pomalu nevešli na lavičku. První poločas byl poměrně vyrovnaný, Jiříkov byl aktivnější, Přestanov s ním však držel krok.

 

Jediná trefa prvního poločasu padla ve 24. minutě, kdy se po rychlé akci prosadil domácí střelec Kryštof Novák - 1:0. A za stejného stavu se odcházelo do kabin.

Přestanovu docházel dech

Po změně stran se ještě patnáct minut hrála vyrovnaná partie. V 60. minutě ale přišla obrovská chyba přestanovského obránce, následoval faul ve vápně a penalta, kterou proměnil Kryštof Novák - 2:0.

 

Hosté museli hru otevřít, ovšem pomalu jim docházely síly. Jiříkov místo hlídání náskoku prahnul po dalších trefách. A nakonec přidal ještě dvě. V 70. minutě se opět po akci ze hry trefil střídající Marek Heinrich. O sedm minut později dokonal hattrick Kryštof Novák, který uzavřel na konečných - 4:0.

 

Jiříkovský útočník dal na jaře už deset branek, celkově jich nasázel 21 a v tabulce se dotahuje na Jakuba Murdycha, který má o dva zásahy více.

 

Spartak Jiříkov zůstává třetí, v dalším kole hraje derby na půdě Horního Podluží. Přestanov je dvanáctý, o víkendu doma hostí souseda v tabulce z Boletic nad Labem.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


Jiříkov
Jan Turiščev, Spartak Jiříkov: "Soupeř nás překvapil, nehrál vůbec špatně. Ale nakonec jsme vyhráli zaslouženě. Jsme rádi, že jsme to zvládli, protože jsme to chtěli zvládnout. Po druhé brance jsme trochu bláznili, pak se to ale zklidnilo."

TJ Přestanov
Roman Kratochvíl, trenér TJ Přestanov: "Byl to zápas blbec, na který bych chtěl zapomenout. Už jen fakt, že jedeme 80 kilometrů prakticky v jedenácti hráčích. Domácí prostřídali snad pět hráčů, měli i mladší tým. To se muselo projevit. Za stavu 0:2 jsme tu hru otevřeli a domácí přidali další dvě branky."



Sestavy


Jiříkov
T. Hadar [-] - T. Altman [-] (72. J. Turiščev [-] ) , J. Bajan [-] , D. Šolc [-] , O. Homolka [-] , M. Kýnl [-] (88. D. Jessl [-] ) , M. Šolc [-] (85. J. Mlejnek [-] ) , K. Novák [-] , V. Štěpánek [-] (53. M. Heinrich [-] ) , Z. Starec [-] (70. K. Herejk [-] ) , V. Škvor [-]

TJ Přestanov
J. Staněk [-] - T. Valenta [-] , M. Krušina [-] , M. Matuščin [-] , J. Doležal [-] - P. Tvrdík [-] , A. Pospíšil [-] , M. Charvát [-] , J. Pavlík [-] - P. Šmejkal [-] , D. Dvořák [-] (71. M. Starinský [-] ) -

ŽK: 90. D. Jessl - 52. T. Valenta .
Hráči zápasu: J. Bajan , K. Novák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Červený Tomáš - HEJL Jakub, TROJAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.