0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 10:30

17.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trmice zlepšily výkon, přesto na favorita nestačily


Branky


0

Vedoucí Benešov vyhrál v Trmicích 3:0, hattrickem se blýskl Radim Kolář.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Do Trmic dorazil Benešov n. Pl. Na oba týmy čekalo tradičně dobře připravené hřiště. Favoritem byli hosté, kteří jsou v tabulce na první místě a na jaře ještě neprohráli. Naopak domácí poslední dva zápasy při skóre 1:9 prohráli. A podzimní vzájemný duel? Benešov doma vyhrál 3:0.

 

První poločas byl ale vyrovnaný, Trmice držely favorita na uzdě a byly mu vyrovnaným soupeřem. Hostům se navíc nedařila kombinace a problém jim dělala výška domácích fotbalistů.

 

První a hodně klíčová branka padla v 45. minuta. Domácí stoper zachyboval, Radim Kolář ho obral o míč a střelou mezi nohama brankáře Vlastimila Ajma dostal Benešov do vedení - 0:1.

Kapitán završil hattrick

Po změně stran se Trmice snažily o vyrovnání, Benešov však odolával. Postupem času domácí stále více otevírali hru, hostům se tak nabízely rychlé protiútoky. V 79. minutě bylo rozhodnuto. Václav Malý utekl po pravé straně, nacentroval do vápna, kde už číhal Radim Kolář a z jedničky poslal míč do sítě - 0:2.

 

V 88. minutě dokonal kapitán Benešova nad Ploučnicí hattrick. Tentokráte Radim Kolář těžil z pěkné přihrávky a zblízka potřetí překonal Ajma - 0:3. Benešovský útočník tak vstřelil v sezóně už patnáct gólů.

 

Benešov zůstává na první místě, v dalším kole ve šlágru kola hostí druhý Chuderov. Trmice jsou osmé, v dalším kole jedou do Hostovic.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


MSK Trmice
Pavel Čapoun, trenér MSK Trmice: "V prvním poločase jsme hosty do ničeho nepustili, jejich gól do šatny byl ale hodně klíčový. Po změně stran jsme chtěli vyrovnat a hru trošku otevřeli. Druhá branka pak rozhodla. Poučili jsme se z předešlého zápasu, kluci na hřišti plnili pokyny. Na body to bohužel nestačilo."

MSK Benešov nad Ploučnicí
Miroslav Vrabec, trenér MSK Benešov nad Ploučnicí: "V prvním poločase se nám nedařilo. Problém nám dělala výška domácích hráčů, nešla nám kombinace. Vysvobodil nás gól do šatny, který dal Radim Kolář. Po změně stran už to bylo právě jeho představení. Zdálo se mi, že domácí po hodině hry odpadli fyzicky."



Sestavy


MSK Trmice
V. Ajm [-] - J. Benáček [-] , J. Beneš [-] , D. Greé [-] , P. Uhlíř [-] , M. Petera [-] , P. Šalda [-] , J. Hrudka [-] , R. Auervek [-] , V. Jaroš [-] , P. Tadlánek [-]

MSK Benešov nad Ploučnicí
J. Minařík [-] - R. Kolář [-] , J. Hadrava [-] (75. M. Brom [-] ) , A. Pop [-] , V. Malý [-] , R. Horvát [-] , D. Mottl [-] (80. V. Verbíř [-] ) , K. Pařízek [-] , L. Knespl [-] , P. Padrta [-] (85. F. Kropáč [-] ) , L. Hnízdo [-]

ŽK: 21. P. Uhlíř , 58. R. Auervek , 86. M. Petera - 21. J. Hadrava , 53. D. Mottl , 58. K. Pařízek , 75. P. Padrta .
Hráči zápasu: P. Uhlíř - R. Kolář .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Černý František - ČÁKA Jindřich, FENCL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.