3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 15:00

15.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby rozhodly výkony brankářů


Branky


0

Velký Šenov na půdě favorizovaného Jiříkova herně nezklamal. I díky špatnému výkonu brankáře prohrál 1:3.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smutný byl smutným hrdinou

Do Jiříkova dorazil k derby utkání Velký Šenov. Favorit byl jasný, domácí Spartak, který je nováčkem, drží krásné třetí místo. Naopak hosté se díky dvěma bodům Tisé propadli na poslední místo v tabulce. Na podzim pak Jiříkov vyhrál ve Velkém Šenově 2:1.

 

V úvodu utkání byl aktivnější Velký Šenov. Domácí Jiříkov se dobrých dvacet minut hledal. Poté hru vyrovnal a jako první skóroval. Ve 30. minutě se individuálně prosadil Kryštof Novák a dostal domácí do vedení.

 

Ke druhé brance domácí dovedl svou obrovskou chybou brankář Oldřich Smutný. Ten totiž před vápnem rozehrál přímo na Nováka, který dal pohodlně svůj druhý gól v zápase. Jiříkovský střelec má výbornou formu, na jaře dal už šestý gól, celkově má na kontě 17 zásahů.

 

Do konce poločasu už se nic nestalo, do kabin tak šel Jiříkov za stavu 2:0.

Hadar přišel o čisté konto

Po změně stran to Velký Šenov nezabalil. Snažil se ze zápasem něco udělat, ale nebylo mu přáno. Rozhodnutí padlo v 71. minutě. Po závaru před Smutným míč šikovně tečoval Marek Heinrich, který se tak prosadil po 11 minutách pobytu na hřišti.

 

Čestný zásah Velkého Šenova obstaral v 89. minutě Radek Vichterey. Ten se prosadil přímo z rohového kopu, míči do sítě Hadara pomohl i vítr. To však byla jediná kaňka na druhém jarním úspěchu jiříkovských fotbalistů.

 

Spartak tak má 31 bodů a je stále třetí. V dalším kole jede do Heřmanova. To Velký Šenov je se šesti body na poslední místě. O víkendu ho čeká velmi důležitá bitva, doma totiž hostí nováčka z Boletic.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


Jiříkov
Jan Turiščev, Spartak Jiříkov: "Vyrovnané utkání, hosté nás překvapili. Zhruba 20 minut jsme se na hřišti hledali, pak se to vyrovnalo. Šance byly na obou stranách. Výbornou formu má Kryštof Novák, dobře opět zachytal Tomáš Hadar."

SK Velký Šenov
Jiří Podhora, trenér SK Velký Šenov: "Výsledek nás moc mrzí. Přitom jsme nehráli špatný fotbal. Ale rozhodly výkony brankářů. Domácí Tomáš Hadar chytal skvěle, našemu se to vůbec nepovedlo. V dalším kole hostím Boletice. Pokud chceme I.B třídu zachránit, musíme vyhrát."



Sestavy


Jiříkov
T. Hadar [-] - D. Jessl [-] (60. M. Heinrich [-] ) , K. Novák [-] , V. Štěpánek [-] (47. P. Svoboda [-] ) , J. Bajan [-] , T. Altman [-] (83. K. Herejk [-] ) , D. Šolc [-] (30. M. Kýnl [-] ) , Z. Starec [-] , O. Homolka [-] , Z. Bajan [-] , M. Stodola [-] (83. J. Turiščev [-] )

SK Velký Šenov
O. Smutný [-] - R. Stelmaščuk [-] (77. R. Bílý [-] ) , J. Pánik [-] (46. F. Skyva [-] ) , M. Kucr [-] (65. D. Verner [-] ) , R. Smejkal [-] (46. R. Vichterey [-] ) , R. Tlapák [-] , M. Kozák [-] , J. Bálek [-] , L. Kříž [-] , T. Rubanický [-] , J. Petružálek [-]

ŽK: 71. R. Vichterey .
Hráči zápasu: T. Hadar , K. Novák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: VACEK Jan - TESKA Miroslav, BUDSKÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.