1:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 11:30

14.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šluknov v Bynově kraloval a vrátil Unionu podzimní porážku


Branky


45. M. Huček - 16. E. Mikula (p.) , 38. J. Dobeš , 49. E. Mikula , 85. J. Hajduk
0

Plaston ukázal, že bude na jaře silný. Děčínský Union naopak zklamal.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šluknov začal od podlahy

Fotbalisté Šluknova začali jaro parádně. V Bynově porazili tamní Union zaslouženě 4:1 a vrátili mu podzimní porážku 4:5 i s úroky. Šluknov navíc v základní hrací době neprohrál od 7. kola.

 

Od začátku byli hosté lepším celkem a dostávali se do tlaku. To domácí bojovali sami se sebou, míč je příliš neposlouchal. Po čtvrthodině domácí marné snahy dostání se do zápasu přešli hosté středem před Jeřábka. Ten po kličce stáhl útočníka a musel tak čelit pokutovému kopu. Směr Mikulovi střely vystihl, ale gólu zabránit nedokázal 0:1.

 

Děčínské snažení o vyrovnání bylo jalové, domácí téměř se nedostali na dostřel soupeřovi branky. Naopak obrana Unionu musela být naopak neustále ve střehu, jelikož soupeř byl lepší na míči i mnohem agresivnější, než domácí a neustále hrozil útočnými výpady. Další závar před brankou Jeřábka skončil ve 37. minutě střelou do domácí tyče, ale za minutu domácí prohrávali o dvě branky. Soupeřova akce přes střed obrany byla zakončena přesnou trefou Dobeše -  0:2.

 

Union vytěžil z minima maximum, když v poslední minutě první půle snížil po přímém kopu Očipky a hlavičce Hučka na poločasových 1:2.



Jeřábek zabránil těžší porážce

I ve druhém poločase byl daleko lepší Šluknov, který pevně třímal otěže zápasu ve svých rukou.

 

Ve 49. minutě se domácí tlačili do útoku, ale zapomněli na zadní vrátka a soupeř šel po naší ztrátě ve třech proti dvěma. S přečíslením si poradil. Mikula dával na 1:3. Ještě v 52. minutě nebezpečně hlavičkoval Galaš, ale další branka Děčínu nebyla souzena.

 

Zápas už domácí dohrávali v křeči a nedařilo se vůbec nic. Po další chybě Němce je podržel Jeřábek, aby vzápětí vytáhl trestný kop ze šibenice. Pět minut před koncem domácí Šluknov dorazil čtvrtou brankou na 1:4, když se trefil Hajduk. A zcela po právu domácím uštědřil pěknou lekci.

 

Union Děčín klesl na sedmé místo, v dalším kole hostí Benešov n. Pl. Šluknov je osmý, o víkendu doma přivítá Trmice.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 





Ohlasy k zápasu


TJ Union Děčín
Libor Eichelmann, vedoucí TJ Union Děčín: "Z jedné porážky se nepoděláme, zvlášť když jsme si na ně v Srbicích v zimě docela zvykli. Ale všichni bychom očekávali mnohem větší zápal a bojovnost, i když se nedaří. Čekají nás z kraje jara další těžká utkání a musíme říct, že diváky, kterých přišlo celkem dost, jsme tedy na příště ničím nepozvali."

SK Šluknov
Aleš Gall, trenér SK PLASTON Šluknov: "Zasloužené vítězství, musím všechny kluky pochválit. Hráli jsme ofenzivně na tři útočníky, hodně jsme domácí napadali. A to jim dělalo problémy. Góly padaly po našich pěkných akcí, mohlo jich být klidně více."



Sestavy


TJ Union Děčín
S. Jeřábek [-] - M. Huček [-] , M. Němec [-] - J. Valenta [-] , L. Eichelmann [-] , J. Sejkora [-] (71. T. Humlíček [-] ) , B. Bezouška [-] , J. Mrváň [-] - J. Murdych [-] , P. Očipka [-] , V. Galaš [-]

SK Šluknov
J. Jirchář [-] - J. Dobeš [-] (49. Z. Kirchner [-] ) , R. Lukáč [-] , O. Schneider [-] , P. Svoboda [-] , T. Knížek [-] , J. Mládek [-] (75. A. Holešovský [-] ) , J. Hajduk [-] , P. Horák [-] , E. Mikula [-] , J. Šach [-] (79. D. Zabilka [-] )

ŽK: 28. M. Huček , 87. B. Bezouška - 27. J. Mládek , 50. T. Knížek .
Hráči zápasu: S. Jeřábek - E. Mikula .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Červený Tomáš - JIRSÁK Jaroslav, HRUBÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.