4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 10:30

14.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Takové chyby nedělají ani žáci, zlobil se předseda Boletic


Branky


0

Spartak v Trmicích herně nezklamal. Díky hrubým chybám ale dostal čtyři branky.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trmice měly parádní nástup. Pak přestaly hrát

Nováček z Boletic, který bojuje o záchranu, přijel do Trmic. Tým z Ústecka byl na vlastním hřišti favoritem. Jednak díky postavení v tabulce a také díky prvnímu vzájemnému zápasu, které Trmice v Boleticích vyhrály 5:1.

 

Nástup patřil Trmicím, které byly dvacet minut lepším celkem. A v 18. minutě šly zaslouženě do vedení, kdy se prosadil Michal Petera. Nutno dodat, že jeho střela byla rozhodně chytatelná.

 

Pak domácí nepochopitelně vyklidili pole a Boletice hru vyrovnaly. A postupně byly lepším týmem. Jenže šance, které si připravily, gólem neskončily. I proti si Trmice přinesly do kabin hubený náskok 1:0.

Uhlíř dal hattrick za 18 minut

Po změně stran se výkon Trmic o moc nezlepšil. Přesto domácí dali tři branky a rozhodli zápas. Nutno dodat, že jim k tomu Boletice výrazně pomohly, dvě branky jim nabídly doslova na zlatém podnose.

 

Spartaku uškodilo i zraněné brankáře Jiří Vorla, mezi tři tyče musel hráč z pole. V 62. minutě přišla první obrovská chyba hostů. Obránce dával brankáři špatnou malou domů, vše vystihl Pavel Uhlíř a zvýšil na 2:0. V 74. minutě se trefil opět Uhlíř. A definitivně tak rozhodl. Opět za to "mohla" hrubka hostů, kdy stoper dával těžkou malou domů. Míč přeskočil zkoprnělého brankáře a Uhlíř dával pohodně do prázdné.

 

Zbytek zápasu se prakticky dohrávalo, po sérii chyb ve středu hřiště se v 80. minutě dostal do úniku opět Pavel Uhlíř, který tak během 18 minut zkompletoval hattrick. Boletice pak ještě nastřelily břevno, vysokou porážku to už ale logicky neodvrátilo.

 

Trmice tak mají 25 bodů a poskočily na čtvrté místo. V dalším kole jedou do Šluknova. Boletice zůstávají jedenácté, v dalším kole doma hostí Hostovice.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


MSK Trmice
Pavel Čapoun, trenér MSK Trmice: "S výkonem jsem kromě prvních dvaceti minut nebyl vůbec spokojený. Po dobrém úvodu jsme přestali hrát. A měli štěstí, že Boletice nevyrovnaly. V kabině jsem pak, ač nerad, musel zvýšit hlas. Ve druhém poločase nám to hosté usnadnili, druhý a třetí gól nám věnovali na zlatém podnose."

TJ Spartak Boletice n.L.
Miloslav Šindelář, hrající předseda TJ Spartak Boletice n. L.: "Výsledek je pro nás krutý. Ale můžeme si za to sami. Tak nějak jsme čekali, že na nás Trmice vletí. Ale postupem času jsme se otřepali a hru vyrovnali. Bohužel jsme ale vyrobili tak neskutečné chyby...to neudělají snad ani žáčci."



Sestavy


MSK Trmice
V. Ajm [-] - D. Greé [-] , P. Uhlíř [-] (80. J. Jelínek [-] ) , J. Chrudimský [-] , J. Pokorný [-] (87. S. Puchta [-] ) , J. Hrudka [-] , M. Petera [-] , D. Nekola [-] (81. J. Benáček [-] ) , P. Šalda [-] , V. Jaroš [-] , P. Tadlánek [-]

TJ Spartak Boletice n.L.
J. Vorel [-] (46. M. Bernat [-] ) - J. Rohlíček [-] (73. S. Šorm [-] ) , J. Němec [-] , T. Beutler [-] , J. Klaban [-] , P. Horáček [-] (81. D. Zupko [-] ) , L. Rantfner [-] , L. Michalec [-] (46. O. Kadora [-] ) , P. Znojemský [-] , M. Švec [-] , M. Šindelář [-]

ŽK: 26. D. Nekola , 39. P. Tadlánek , 45. P. Šalda , 83. J. Benáček - 38. L. Michalec , 57. P. Horáček , 63. T. Beutler .
Hráči zápasu: P. Šalda .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vlk Lukáš - MAREŠ Jaroslav, ŠEFČÍK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.