Veselý rozveselil Chlumec


Branky


36. D. Obergruber (p.) , 74. L. Kříž - 32. P. Valenta , 63. L. Mach , 76. D. Veselý
0

Svěřenci Petra Škvora si přivezli z Velkého Šenova vítězství 3:2.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chlumec s penaltou nesouhlasil

Fotbalisté Velkého Šenova v zimní přestávce prošli menší obměnou kádru. Do sestavy chtějí tamní trenéři postupně zapracovat dorostence. V prvním jarním kole přijel do Šenova Chlumec. Ten byl papírovým favoritem, na podzim ve vzájemném duelu branka nepadla. Po remíze 0:0 získal bod navíc Chlumec.

 

Prvních dvacet minut nabídlo vyrovnanou partii. Ve 32. minutě se vydal na výlet chlumecký Petr Valenta. A jelikož ho nikdo nedokázal zastavit, tak Valenta překonal Smutného a hosté vedli. Radost jim vydržela čtyři minuty, když sudí odpískal penaltu po nastřelené ruce. I když s tím Chlumec moc nesouhlasil, míč si postavil Daniel Obergruber a vyrovnal.

 

Při výsledku 1:1 se pak šlo do kabin.

Veselý? Debut jako hrom!

Po změně stran byl Chlumec aktivnějším celkem. A šel opět do vedení, když byl na konci brejkové situace Lukáš Mach, který v 63. minutě vrátil Chlumci těsný náskok. Velký Šenov ještě dokázal podruhé v utkání srovnat. Centr Bálka usměrnil do sítě Kříž, celé gólové situaci předcházel nedůraz chlumecké obrany.

 

Jenže Chlumec našel definitivní odpověď. Po centru Chrudimského a zpětné hlavičky Švandy vystřelil hostům vítězství v 76. minutě David Veselý. Náramně tak oslavil svůj premiérový start za A tým.

 

Ve zbylé čtvrthodince už se nic zajímavého nestalo, tři body si tak odváží Chlumec. Velký Šenov zůstává se šesti body předposlední, v dalším kole hraje derby na půdě Jiříkova. Chlumec poskočil na šesté místo, o víkendu přivítá Heřmanov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


SK Velký Šenov
Karel Kirchberger, trenér SK Velký Šenov: "Celkově to bylo vyrovnané utkání. Při třetí brance měli hosté štěstí, vyšla jim standardní situace. Nedá se nic dělat, musíme bojovat dál. Pokusíme se překvapit v derby proti Jiříkovu."

TJ Chlumec
Petr Škvor, trenér TJ Chlumec: "Celkem se jednalo o vyrovnané utkání, kdy v první půli byl lepší Velký Šenov. A v té druhé zase my. Domů si vezeme cenné tři body."



Počet diváků: 75. Rozhodčí: Jirsák Jaroslav - HEJL Jakub, ČERVENÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.