Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

14.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestanov naložil Tisé sedmibrankový náklad


0

V důležitém utkání v boji o záchranu porazil Přestanov poslední Tisou vysoko 7:0.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Povejšil dostal po půl hodině červenou

Hned první jarní kolo nabídlo souboj dvou týmů, které jsou bezprostředně ohroženy sestupem. Přestanov, který byl dvanáctý, hostil poslední Tisou. Mezi oběma celky byla před vzájemných duelem čtyřbodová mezera. Na podzim Přestanov prohrál v Tisé 0:1. A šlo o jediné vítězství Spartaku za tři body v celé sezóně. Domácí šli do boje s novým koučem Romanem Kratochvílem, který v zimě nahradil Pavla Plecitého.

 

Prvních patnáct minut dokázala Tisá držet s Přestanovem krok. Domácí ale byli aktivnější a ve 23. minutě šli do vedení. Hosté propadli v rohu velkého vápna a po přesné přihrávce otevřel skóre Patrik Šmejkal. Ve 30. minutě přišla pro Tisou další rána, Marek Povejšil totiž dostal červenou kartu a musel předčasně pod sprchy.

 

Přestanov ještě do poločasu přidal druhou branku. Ve 43. minutě hosté ve středu hřiště ztratili míč, domácí podnikli rychlý protiútok, který zakončil opět Patrik Šmejkal. Do kabin tak šel Přestanov s vedením 2:0 v zádech.

Dominik Dvořák nasázel hattrick

Po změně stran už na hřišti kraloval Přestanov, Tisá naopak působila odevzdaným dojmem. Hosté definitivně odpadli během tří minut, kdy inkasovali dva góly. Nejprve se v 50. minutě prosadil Martin Charvát, za tři minuty ho napodobil Dominik Dvořák.

 

Domácí pak měli další šance. Pátý gól obstaral v 67. minutě opět Dominik Dvořák. Na 6:0 zvyšoval v 78. minutě Ondřej Gasiorovszk. Debakl Tisé pak dokonal čtyři minuty před koncem opět Dominik Dvořák, který završil hattrick a uzavřel skóre na konečných 7:0 pro Přestanov.

 

Přestanov tak zůstává dvanáctý, bodově ale odskočil jak Velkému Šenovu, tak poslední Tisé. V dalším kole se představí na hřišti prvního Chuderova. Tisá zůstává poslední, má zatím jasně nejhorší obranu (68 inkasovaných branek!). O víkendu doma hostí Horní Podluží.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Přestanov
Roman Kratochvíl, trenér TJ Přestanov: "Skoro celý zápas jsme Tisou nepustili na vlastní polovinu. Měli jsme další tři, nebo čtyři obrovské šance. Ale větší porážka už by byla pro hosty hodně krutá. Pro nás důležité vítězství. Hráči však nesmí usnout na vavřínech."

TJ Spartak Tisá
Ivo Linhart, trenér Spartaku Tisá: "Bohužel jsme jaro začali tak, jak jsme skončili podzim. Vydrželi jsme patnáct minut. Pak přišel po chybě první gól, navíc po půl hodině jsme šli do deseti. Nejvíce mě mrzí fakt, že to hráči brzo zabalí a působí odevzdaně.



Sestavy


TJ Přestanov
J. Staněk [-] - M. Krušina [-] , J. Doležal [-] , T. Valenta [-] , V. Vyšata [-] , J. Voráček [-] - M. Levinský [-] (58. O. Gasiorovszki [-] ) , M. Charvát [-] (62. A. Pospíšil [-] ) , P. Tvrdík [-] (78. J. Pavlík [-] ) - D. Dvořák [-] , P. Šmejkal [-]

TJ Spartak Tisá
M. Babača [-] - D. Zub [-] (70. L. Rehn [-] ) , J. Bláha [-] , M. Povejšil [-] - R. Zíta [-] (78. K. Leufen [-] ) , R. Pešata [-] (57. M. Marek [-] ) , B. Kříž [-] , L. Martinů [-] , D. Babača [-] - V. Burian [-] - B. Kříž [-]

ŽK: 26. M. Krušina , 30. M. Levinský , 37. P. Tvrdík , 63. A. Pospíšil , 85. D. Dvořák , 89. J. Staněk - 5. D. Babača , 85. B. Kříž . ČK: 30. M. Povejšil .
Hráči zápasu: P. Šmejkal , D. Dvořák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hrubý Pavel - VLK Lukáš, ŠEFČÍK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.