3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 17:00

20.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: SK Ervěnice - TJ Sokol Obrnice


Branky


30. R. Ambroz , 39. L. Niš , 64. D. Haviár - 49. J. Pilař
1
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Ervěnice - Jirkov
Tomáš Banovič: Přes opatrný začátek, kdy jsme nechali v 10 minutě volného Pilaře, kterého však Schwarz vychytal, jsme hru kontrolovali a soupeře přehrávali a až ve 30.minutě Ambroz vystřelil z 25 metrů brankář hostí Molnár, trochu střelu podcenil, míč divně skočil a podklouzl mu pod tělem 1 : 0. Ve 39.minutě po přihrávce Krále se Banovič protáhl do pokutového území a když našel na zadní tyči zcela volného Niše skóre se opět měnilo 2 : 0. Začátek druhého poločasu začal velkou šancí Dvořáka, který z pěti metrů přestřelil odkrytou branku po přihrávce Krále. Hned z protiútoku po naší špatné rozehrávce se objevil sám před brankou zkušený Pilař a podél našeho brankařeSchwarze snížil na 2 : 1. Ještě jednou nám zatrnulo v 60.minutě, ale Schwarz útočníka hostí vychytal. V 64.minutě se důrazně protáhl za obranu hostí Král, našel zcela volného Haviara a ten skluzem bez potíží zvýšil na konečných 3 : 1. V závěru jsme hru kontrolovali a ještě několikrát mohli zvýšit vedení, hlavně po akci mladého Davida Pěnkavy visela branka na vlásku. Více zde: http://vcsaervenice.webnode.cz/news/vysledky-a-program-12-14-5/




Sestavy


SK Ervěnice - Jirkov
M. Schwarz [-] - L. Niš [-] (46. D. Haviár [-] ) , J. Národa [-] , J. Král [-] , P. Proll [-] (65. D. Pěnkava [-] ) , S. Dvořák [-] , T. Banovič [-] , J. Šefler [-] , R. Ambroz [-] , M. Mašl [-] , D. Glas [-]

TJ Sokol Obrnice
L. Molnár [-] - V. Zaspal [-] , Z. Bartoš [-] , M. Plaček [-] , S. Zaspal [-] - J. Olexa [-] , K. Kraitl [-] (79. L. Havelka [-] ) - A. Kadlec [-] , J. Pilař [-] - J. Pyskatý [-] , T. Mikeska [-] (81. O. Berki [-] )

ŽK: 7. T. Mikeska , 80. S. Zaspal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Černý František - FENCL Jakub, ZAVADIL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
11. 5. 2017 15:48
Přes opatrný začátek, kdy jsme nechali v 10 minutě volného Pilaře, kterého však Schwarz vychytal, jsme hru kontrolovali a soupeře přehrávali a až ve 30.minutě Ambroz vystřelil z 25 metrů brankář hostí Molnár, trochu střelu podcenil, míč divně skočil a podklouzl mu pod tělem 1 : 0. Ve 39.minutě po přihrávce Krále se Banovič protáhl do pokutového území a když našel na zadní tyči zcela volného Niše skóre se opět měnilo 2 : 0. Začátek druhého poločasu začal velkou šancí Dvořáka, který z pěti metrů přestřelil odkrytou branku po přihrávce Krále. Hned z protiútoku po naší špatné rozehrávce se objevil sám před brankou zkušený Pilař a podél našeho brankařeSchwarze snížil na 2 : 1. Ještě jednou nám zatrnulo v 60.minutě, ale Schwarz útočníka hostí vychytal. V 64.minutě se důrazně protáhl za obranu hostí Král, našel zcela volného Haviara a ten skluzem bez potíží zvýšil na konečných 3 : 1. V závěru jsme hru kontrolovali a ještě několikrát mohli zvýšit vedení, hlavně po akci mladého Davida Pěnkavy visela branka na vlásku.

Více zde: http://vcsaervenice.webnode.cz/news/vysledky-a-program-12-14-5/