D. Haviár 27. (p.)
D. Haviár 70.
2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 17:00

17.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Haviár vystřílel Ervěnicím vítězství


Branky


27. D. Haviár (p.) , 70. D. Haviár - 45. T. Vlasák
0

V utkání o třetí místo v tabulce obě mužstva začala opatrně a nikdo nenechal nic soupeři zadarmo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Až v 11.minutě Král vnikl do pokutového území, kde byl sražen, jenže Haviar trefil z pokutového kopu jen levou tyč. Až na řadu standardních situací na obou stranách, v nichž vládli oba golmani, nebylo moc k vidění. Ve 27. minutě vyrazil brankář hostí Kukla střelu Krále před sebe , chtěl míč vrátit do branky, ale byl opět podražen, druhý pokutový kop Haviar již bezpečně proměnil - 1:0.

 

V závěru poločasu se hosté tlačili do vápna a snažili se o vyrovnání. Dočkali se ve 45.minutě, kdy Vlasák nádherně poslal trestný kop do levého horního rohu Schwarzovy branky - 1:1.

 

Druhý poločas již přinesl velmi dobrou podívanou pro diváky. I přes řadu možností se domácí dočkali až v 70 minutě, kdy po přihrávce Banoviče se dostal za obranu hostí Haviar, obešel brankáře hostí a i když se dostal do velkého úhlu, prostřelil přes dobíhající hráče míč do sítě - 2:1. V závěru se hosté snažili o vyrovnání a měli k tomu blízko v 79. minutě, kdy prudký míč na malém vápně útočník hostí Bánon nedokázal zkrotit míč a poslal ho vedle branky. V 81. minutě bylo ouzko Schwarzovi po křížné střele Zavrtala. V závěru mohl navýšit vedení Banovič i Haviar, ale v cestě jim stál výborný Kukla v brance hostí. Velmi pěkné utkání hlavně ve druhém poločase přineslo domácím body a pěkné třetí místo v soutěži.

 

Více zde: http://vcsaervenice.webnode.cz/news/vysledky-a-program-23-24-4/

 

AUTOR: Tomáš Banovič



Sestavy


SK Ervěnice - Jirkov
M. Schwarz [-] - J. Národa [-] , L. Cejthamr [-] , J. Král [-] (86. Z. Vaňkát [-] ) , T. Banovič [-] , S. Dvořák [-] , D. Haviár [-] , J. Šefler [-] , L. Trávníček [-] , M. Mašl [-] (46. P. Proll [-] ) , D. Glas [-]

SK Viktorie Ledvice
M. Kukla [-] - M. Říha [-] , P. Mlej [-] , V. Šlégr [-] , A. Zavrtal [-] - T. Skurský [-] (60. D. Salák [-] ) , T. Vlasák [-] , M. Rudolf [-] (72. P. Kučera [-] ) , J. Bačkovský [-] - M. Kugler [-] (86. L. Majerčin [-] ) , L. Bánom [-]

ŽK: 50. P. Proll - 27. A. Zavrtal , 35. T. Skurský , 57. M. Rudolf , 63. V. Šlégr , 72. T. Vlasák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kuriljak Ivan - MATAS Martin, MENŠÍK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.