4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

25.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřichov Jílovému pořádně zatápěl


Branky


22. D. Kurty , 47. R. Tomáš (vl.) , 62. M. Horyna , 90. S. Malowanyj - 83. J. Konečný
0

Nováček soutěže nesehrál na Děčínsku špatné utkání, přesto potřetí v řadě nebodoval.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vosecký držel Jílové nad vodou

Druhé Jílové doma přivítalo čtvrtý Oldřichov. Šlágr kola měl favorita v domácím souboru, hosté mají za sebou dobrou sezónu, poslední dva zápasy ale prohráli. Na podzim navíc Jílové vyhrálo v Oldřichově 3:1.

 

V prvním poločase se hrálo vyrovnané utkání, kde měl možná i Oldřichov více šancí. Do vedení však šlo Jílové, kdy ve 22. minutě Kolář utekl po pravé straně, předložil míč na malé vápno Kurtymu a ten nezaváhal.

 

Na druhé straně musel Vosecký zlikvidovat šance hostů brzkým vyběhnutím a následně při další šanci, chytil hlavičku hostujícího hráče na brankové čáře, která směřovala přímo k tyči. 

 

Pak mělo Jílové velkou šanci navýšit vedení, po faulu na Justa, ale pokutový kop nevyužil Reichelt, kdy orazítkoval tyč. Do kabin se tak docházelo za těsného vedení domácích.

Domácí zlepšili svou hru

Druhý poločas začal pro domácí náramně. Ve 47. minutě Michal Just poslal prudký centr do pokutového úzeí a hostující Radek Tomáš si ho srazil do vlastní branky - 2:0. 

 

Hra domácích se zlepšila, po hodině hry se dostal na hriště Michal Horyna a než se stačil rozkoukat už oslavoval třetí branku svého týmu. V 62. minutě Feledi vybojoval míč na brankové čáře, přihrál ho na velké vápno, kde si Michal Horyna míč postrčil a přesnou střelou o břevno nedal hostujícímu Průšovi šanci - 3:0.

 

Oldřichovu se nakonec podařilo snížit a dosáhnout na čestný úspěch. V 83. minutě Jaroslav Hrubý zatáhl míč po levé straně, předložil ho do pokutového území Janu Konečnému a ten střelou na přední tyč překvapil Voseckého - 3:1.

 

Poslední slovo v utkání si však vzal Malowanyj, když si v poslední minutě z pozice pravého obránce navedl míč na střed velkého vápna a levou nohou poslal tvrdou střelu přímo k tyči - 4:1.

 

Jílové tak nadále zůstává o skóre na druhém místě za Modrou, sezónu zakončí v Libochovicích. Oldřichov zůstane čtvrtý, o víkendu se doma loučí proti Junioru Děčín.



Ohlasy k zápasu


FK Jílové
Ondřej Barilla, trenér FK Jílové: "Vyrovnané utkání, ve kterém rozhodla větší produktivita našeho celku. Oldřichov byl zatím nejlepším týmem, který se u nás na jaře představil. První půle byla v našem podání slabá, směrem dopředu nám chyběl pohyb, nasazení. Naopak vzadu jsme soupeři nechávali nesmyslně spousta prostoru a tím jsme se dostávali pod tlak. Druhý poločas jsme se zlepšili ve všech činnostech a přidali krésné branky."

TJ Oldřichov
Filip Čutík, fotbalista TJ Oldřichov: "Je to škoda, hlavně v prvním poločase jsme měli několik velkých šancí. Domácí ale hodně podržel dobře chytající brankář. Po změně stran jsme to otevřeli, pro domácí už to bylo snadnější. Výkon ale rozhodně nebyl špatný."



Sestavy


FK Jílové
J. Vosecký [-] - F. Vait [-] (79. S. Geletič [-] ) , R. Rangl [-] , Z. Michalec [-] , T. Reichelt [-] (77. S. Malowanyj [-] ) - T. Feledi [-] , A. Čermák [-] , D. Kurty [-] , V. Bílek [-] - M. Just [-] (61. M. Horyna [-] ) , J. Kolář [-] (68. M. Horyna [-] )

TJ Oldřichov
T. Průša [-] - P. Smrkovský [-] (46. R. Tomáš [-] ) , A. Veselý [-] (61. R. Tabaň [-] ) , J. Voráček [-] , J. Konečný [-] , J. Hrubý [-] , L. Vebr [-] , J. Dědič [-] , A. Slaný [-] , D. Skrčený [-] , J. Sláma [-]

ŽK: 68. M. Horyna , 72. M. Horyna - 39. D. Skrčený , 66. L. Vebr , 90. J. Konečný .
Hráči zápasu: J. Vosecký - J. Dědič .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Suchánek Antonín - PRŮŠA Dominik, CVACHOUŠEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.