2:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

25.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rumburk promarnil dobrou šanci


Branky


31. J. Chlada , 64. J. Chlada - 19. M. Hejna , 53. M. Hejna
0

Libouchec si nakonec z Jiříkova odvezl dva body. Remíza byla větším zklamáním pro domácí Rumburk.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chlada zahodil penaltu

Do Jiříkova, kde hraje své domácí zápas Rumburk, dorazil Libouchec. Domácí ještě nemají jistou záchranu v soutěži, Libouchec naopak dohrává soutěž v klidu. Na podzim kraloval Libouchec, doma přejel Rumburk 4:0.

 

Domácí mohli jít rychle do vedení, prakticky v 1. minutě by ve vápně faulován Jakub Hejl, Rumburk kopal penaltu. K té se postavil nejlepší střelec domácích Jakub Chlada, jeho nevýraznou střelou ale brankář Tomáš Pluhař zneškodnil.

 

Pak se hrál poměrně útočný fotbal, do vedení šel Libouchec. V 19. minutě se po přihrávce Nováka dostal do zakončení Milan Hejna, který se nemýlil - 0:1.

 

Rumburk se tlačil za vyrovnáním, dočkal se v 31. minutě, kdy se krásně trefil Jakub Chlada, který tak trochu odčinil zahozenou penaltu - 1:1.

Dva dvoubrankoví střelci

Začátek druhého poločasu zastihl domácí v nedbalkách. Rumburku chyběl pohyb, Libouchec byl aktivnější a šel opět do vedení. V 53. minutě si domácí dávali přednost, míč jim ale hosté sebrali, s chutí hrající Milan Hejna šel sám na Jakuba Dvořáka, který byl bezmocný - 1:2. Hejna dal dvanáctou branku v sezóně.

 

Z letargie se domácí dostali v 64. minutě, kdy hlavičkou vyrovnal Jakub Chlada - 2:2. Pro Chladu to byla již sedmnáctá trefa v sezóně.

 

Po zbytek utkání měl Rumburk útočnější choutky, ale domácí vítěznou branku nedali. Na druhé straně musel Dvořák vytáhnout trestný kop Nováka na břevno.

 

Základní hrací doba nerozhodla, o vítězi musely rozhodnout pokutové kopy.

Pluhař hrdinou

Hrdinou penaltového rozstřelu se stal brankář Tomáš Pluhař, který celý zápas odchytal v normálních botech! Rumburku chytil dvě penalty, zuby si na něm vylámali Stankovič a Chlan. Za hosty se zmýlil pouze Hammer. Své pokusy proměnili domácí Zounar a Jakub Hejl, za hosty pro změnu Hejna, Balog, Slavka a Richter.

 

Rumburk je jedenáctý, sezónu zakončí v Mojžíři. Libouchec je na sedmé příčce, v posledním kole hraje doma proti Duchcovu.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


FK Rumburk
Roman Häusler, trenér FK Rumburk: "Do první půle jsme vstoupili aktivně, bohužel jsme zase ztroskotali na finální přihrávce. Branku jsme obdrželi po naši klasické chybě - nedůrazu. Úvod druhé půle byl tragický a ukázal, že někteří z nás jsou prostě líní a na začátku poločasu nepozorní. Soupeř si přijel zahrát bezstarostný fotbal a k zápasu nenastoupil se 100% zaujetím, bohužel jsme toho nedokázali využít. Z tohoto zápasu jsme měli získat víc, než jen jeden bod."

TJ Libouchec
Václav Slavka, hráč FK Libouchec: "Hrál se útočný fotbal, šance byly na obou stranách. Penalty jsou loterií, měli jsme více štěstí a proto jsme si domů odvezli dva body."



Sestavy


FK Rumburk
J. Dvořák [-] - J. Zounar [-] , P. Pilko [-] , J. Hejl [-] , J. Čuda [-] (81. V. Hejl [-] ) , J. Chlada [-] , M. Demeter [-] , V. Honců [-] , V. Chlan [-] , T. Stankovič [-] , M. Trégr [-]

TJ Libouchec
T. Pluhař [-] - J. Studený [-] , K. Vyhnal [-] , V. Slavka [-] , J. Novák [-] , R. Němeček [-] , M. Hejna [-] , M. Richter [-] , L. Kučera [-] (46. R. Král [-] ) , M. Hammer [-] , V. Balog [-]

Hráči zápasu: T. Pluhař , M. Hejna .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠIMEČEK Libor - MAREŠ Jaroslav, BUDSKÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.