Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

24.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rumburk v Kamenici herně zklamal


Branky


0

To domácí fotbalisté předvedli velmi bojovný výkon. A zaslouženě vyhráli.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení a hostů a vyloučení kapitána

Fotbalisté České Kamenice doma přivítali Rumburk. Mírným favoritem byli domácí, na jaře ale více bodů sebral Rumburk. Hosté navíc měli domácím co vracet, na podzim doma s Kamenicí prohráli 0:1.

 

Do utkání vstoupili daleko lépe hosté z Rumburka. V 5. minutě po hezké akci dostali hosté z levé strany míč na pravou a tam zcela osamocen Zounar, přízemní střelou z hranice vápna, otevřel skóre - 0:1.

 

Kamenici ale inkasovaný gól nepoložil, naopak. Domácí si vytvořili tlak, Rumburk zmatkoval, nebyl schopen udržet míč. Hosty držel nad vodou výborně chytající Dvořák, jednou mu pomohla tyč.

 

Pak se připomněli hosté, v 35. minutě uháněl sám na branku Demeter. Domácí kapitán Mach ho fauloval a musel předčasně pod sprchy. Kdo si myslel, že bude Rumburk lepší, mýlil se.  Do poločasu ještě musel Dvořák prokázat své umění, po trestném kopu ho zachránilo břevno.

Obrat řídil Cempírek

Po změně stran na hřišti kralovala Česká Kamenice. Byla hlavně důraznější a bojovnější. Ve 48. minutě chyboval Stankovič, Honců ve vápně dle sudích fauloval Cempírka. A kopala se penalta. Tu proměnil sám postižený Lukáš Cempírek - 1:1.

 

Domácí se pak stáhli a čekali na brejky. Hosté si prakticky velkou šanci nevytvořili. V 78. minutě chyboval Vladimír Hejl, hostující obraně utekl Lukáš Cempírek, který překonal bezmocného Dvořáka - 2:1.

 

Hosté se snažili o vyrovnaní, jejich hra ale připomínala křeč. Naopak Kamenice přidala v poslední minutě pojistku, kdy se trefil sváteční střelec Pavel Vaněk - 3:1.

 

Česká Kamenice tak definitivně slaví záchranu, v tabulce je osmá. V dalším kole jede na hřiště posledního Duchcova. Rumburk spadl na dvanácté místo. V dalším kole doma hostí Libouchec.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


FK Česká Kamenice
Pavel Mokráček, trenér FK Česká Kamenice: "Musím kluky pochválit. Celý zápas jsme byli lepší, nezastavilo nás ani vyloučení. Byl to velmi bojovný výkon, asi nejlepší na jaře. Opět byl vidět Lukáš Cempírek, což je rozdílový hráč."

FK Rumburk
Roman Häusler, trenér FK Rumburk: "Pánové vědí, co udělali špatně. Víc si řekneme v kabině. Mrzí mě zranění Pokorného, který je na šest týdnů mimo hru. Poděkovat bych chtěl Bednovi, ač jako brankář, šel hrát do pole a půl hodiny se snažil, tak jak bych to očekával od celého týmu."



Sestavy


FK Česká Kamenice
M. Vaněk [-] - V. Mysliveček [-] , P. Vaněk [-] , P. Kozelek [-] (67. J. Šimek [-] ) - M. Mach [-] , J. Mitruška [-] (90. L. Landovský [-] ) , J. Šimek [-] , M. Švanda [-] - A. Hodač [-] , F. Černý [-] , L. Cempírek [-] (90. M. Jírava [-] ) -

FK Rumburk
J. Dvořák [-] - J. Zounar [-] , P. Pilko [-] , J. Chlada [-] , V. Hejl [-] , M. Demeter [-] , V. Honců [-] , V. Chlan [-] , T. Stankovič [-] , L. Pokorný [-] (60. T. Bednář [-] ) , M. Trégr [-]

ŽK: 66. A. Hodač , 85. P. Vaněk - 18. P. Pilko , 39. V. Hejl , 48. V. Honců . ČK: 35. M. Mach .
Hráči zápasu: L. Cempírek - J. Dvořák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Matas Martin - DAVIGNON Jan, HARENČÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.