2:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 17:00

24.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Derby o první místo nemělo vítěze


Branky


0

Dlouho očekávaný zápas Modré a Jílového nakonec rozhodovaly pokutové kopy.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzká zranění

V malebném fotbalovém areálu v Modré se odehrálo dlouho očekávané derby. První Jiskra v něm přivítala druhé Jílové. Týmy, které patří do jednoho města, bojují o postup do krajského přeboru. Na podzim se ve vzájemném utkání zrodila remíza 0:0, penalty tehdy lépe zvládla Modrá.

 

Na utkání dorazila velmi slušná návštěva, dle zápisu to bylo 350 fanoušků. Začátek utkání přinesl opatrný fotbal. A také dvě brzká zranění. V 8. minutě musel odstoupit obránce Modré Jakub Štěrba, po čtvrt hodině hry musel střídat jílovský záložník Jan Kudrna.

 

Jílové bylo v prvních dvaceti minutách mírně lepším týmem. V koncovce byl hodně pilný kapitán Michal Just. Nejprve se uvolnil, jeho střela šla těsně vedle. To samé platí o nebezpečné hlavičce po centru Aleše Čermáka.

 

První branka přišla po půl hodině hry. Po levé straně domácím utekl Jakub Kolář. Jeho pokus Milan Matějka vyrazil, do branky ho ale vrátil Tomáš Reichelt - 0:1.

 

Pak se ke slovu dostali domácí. V 35. minutě na dlouho letící centr Tesaříka Vosecký nezareagoval. Podolský vyhrál hlavičkový souboj, míč do branky dostal střídající Vojtěch Šotola - 1:1.

 

Jílovský brankář svou chybičku napravil při hlavičce Voseckého, nebo táhlé střele Mayerhofera. Do kabin se tak šlo za vyrovnaného stavu.

Klíčová chyba Matějky

Po změně stran hrála lépe Modrá. Hostům chyběl hlavně důraz a mezihra. V 66. minutě přišla druhá trefa domácích. Za obranu Jílového se dostal Tomáš Fichtner, Vosecký vyběhl, ovšem moderský útočník ho přehodil - 2:1.

 

Hosté však ještě stihli odpovědět. Aleš Čermák poslal do vápna nadýchaný centr, brankář Matějka si zakřičel, ovšem k míči se vůbec nedostal. Jeho chyby využil hlavičkující kapitán Michal Just, který svou pětadvacátou brankou v sezóně vyrovnal na 2:2.

 

V závěru domácí docházely síly, hosté byli v tlaku. Po rohovém kopu měli ještě před Matějkou zajímavý závar, základní hrací doba ale o vítězi nerozhodla.

Zklamali zkušení

I jarní vzájemný zápas musely rozseknout pokutové kopy. V první sérii selhal ostřílený ex-ligista Dušan Tesařík, který trefil tyč. Pak se střelci nemýlili, za domácí postupně dali Podolský, Martin Fejfar a Fichtner. Za hosty první čtyři pokusy proměnili Vait, Malowanyj, Reichelt a Feledi.

 

V páté sérii mohl rozhodnout Michalec, Matějka ho ale vychytal. A jelikož Tomáš Fejfar se štěstím proměnil, bylo to po pěti pokusech 4:4.

 

O vítězi rozhodla následující sérii. Michal Just proměnil, pokus Žáka vyrazil Vosecký a zajistil tak Jílovému druhý bod.

 

Oba týmy tak mají 61 bodů, v případě rovnosti by ale aktuálně postupovala Modrá. V dalším kole jede Modrá do nedalekého Děčína, Jílové doma hostí Oldřichov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


Modrá
Josef Rákosník, trenér Jiskra Modrá: "V našem personálním složení je to opravdu maximum. V závěru nám docházely síly, bohužel prostě nemáme tak širokou lavičkou. Hlavní bylo bodovat a to se podařilo. Máme to ve svých rukou. Ta chyba Matějky nás hodně mrzí, v posledních zápasech chytal výborně. Bohužel v derby si to vybral. U brankáře je to vždy nejvíce vidět. Boj o postup je stále otevřený."

FK Jílové
Ondřej Barilla, trenér FK Jílové: "S výkonem nejsem spokojený. Krom prvních deseti s posledních dvaceti minut jsme prostě nehráli dobře. V závěru nám pomohl Michalec, kterého jsme vytáhli do útoku. Chyběl nám důraz, zdálo se mi, že se kluci bojí. A právě Michalec ten důraz přinesl. Máme dva body, boj o první místo je stále otevřený."



Sestavy


Modrá
M. Matějka [-] - V. Žák [-] , M. Bičák [-] , L. Mayerhofer [-] , J. Štěrba [-] (8. V. Šotola [-] ) , L. Štorc [-] (86. L. Sýkora [-] ) , T. Fichtner [-] , T. Fejfar [-] , D. Tesařík [-] , K. Podolský [-] , M. Fejfar [-]

FK Jílové
J. Vosecký [-] - R. Rangl [-] , T. Reichelt [-] , Z. Michalec [-] , F. Vait [-] - D. Kurty [-] , T. Feledi [-] , J. Kudrna [-] (15. M. Horyna [-] ) , A. Čermák [-] - M. Just [-] , J. Kolář [-]

ŽK: 27. A. Čermák , 50. F. Vait .
Hráči zápasu: T. Fejfar - T. Reichelt .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: Zitko Josef - TROJAN Michal, KOLÁTOR Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.