9:1
(5:1)
28. F. Lejček (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

23.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jílovská exhibice! Střekov si odvezl devět kousků


Branky


8. T. Feledi , 17. M. Just , 20. D. Kurty , 21. J. Kolář , 32. M. Just , 54. Z. Michalec , 81. M. Just , 88. M. Just , 90. M. Just - 28. F. Lejček (p.)
0

Střelecky exceloval kapitán Jílového Michal Just, který si hlasitě řekl o korunu krále kanonýrů.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku byl jasné, kdo bude na hřišti pánem

Fotbalisté Jílového doma přivítali Střekov. Domácí byli jasným favoritem, naposledy padli v Mojžíři. A další ztrátu si nemohli dovolit. Střekov má na jaře výsledkové výkyvy. Na podzim Jílové vyhrálo na Střekově 2:0.

 

Od úvodních minut bylo jasné, kdo je na hříšti pánem. Střekov nestíhal a prakticky se jen bránil. Ovšem blízko ke vstřelení branky měli jako první paradoxně hosté, ale jejich tečovaná střela skončila na břevně.

 

A tak se o první branku postaral v 8. minutě Feledi, který si našel odražený míč na vápně a poslal ho přesně k tyči - 1:0. Následně se protáhl do vápna Kurty a připravil míč Justovi, který nezaváhal - 2:0.

 

Na druhé straně se k několika střeleckým pokusům dostali i hosté. Nejpilnější byl Lejček, jenže ve velké šanci slabě zakončil a z následného protiútoku zvyšoval ve 20. minutě Kurty, který přehodil vyběhnuvšího brankáře Dvořka - 3:0. O minutu později přistrčil ve vápně Just míč Kolářovi a ten zblízka zvyšoval ranou pod břevno - 4:0.

 

Domácí pak měli slabší pasáž utkání a dovolili tak Střekovu několik náznaků šancí, a když pak Michalec fauloval ve vápně, snížil Lejček z pokutového kopu - 4:1. Zpět čtyřbrankové vedení dal domácím ve 32. minutě opět Michal Just, který se na vápně uvolnil přes několik hráčů a umístěnou střelou nedal brankáři šanci - 5:1.

 

Do kabin se tak odcházelo za jasného a zaslouženého vedení domácích.

Just na koneci zářil

Druhý poločas začal opatrně, ale po deseti minutách si na roh Čermáka naskočil osamocený Michalec a nedal brankáři šanci - 6:1.

 

Pak se ve třech šancích ocitl střídající Michal Horyna, avšak ani jednu neproměnil. I hosté si vypracovali v druhém poločase několik střeleckých pokusů a při jednom musel Vosecký ukázat své umění.

 

O konečném výsledku rozhodl v posledních minutách Michal Just, který se prosadil ještě třikrát, upravil tak konečné skóre na zasloužených 9:1. Domácí kapitán tím i uzavřel svoje střelecké galapředstavení, kterým se osamostatnil v čele tabulky střelců. Aktuálně má na kontě 24 branek.

 

Jílové je stále druhé, v dalším kole hraje na půdě první Modré. Střekov se propadl na dvanácté místo v dalším kole doma hostí Junior Děčín.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 



Ohlasy k zápasu


FK Jílové
Ondřej Barilla, trenér FK Jílové: "Není moc co hodnotit. Byla to jednoznačná výhra. Po celé utkáni jsme byli lepším týmem a zaslouženě zvítězili. O našem vítězství bylo rozhodnuto po dvaceti minutách, kdy jsme soupeři nasázeli čtyři branky. Střekov mě zklamal, od začátku působili dosti odevzdaně. Jsem rád, že to kluci za vysokého stavu jen nedohrávali, ale s chutí si zahráli fotbal a dávali pěkné branky."

TJ Střekov
Pavel Bednář, trenér TJ Střekov: "Hodnocení bude hodně negativní. Zaostávali jsme ve všech činnostech, domácím vycházely brejky, my se nestačili vracet. Nebyl tam pohyb, důraz. Prostě nic. Domácí vyhráli naprosto zaslouženě. Musíme to hodit za hlavu a soustředit se na poslední tři kola, ve kterých máme týme, které jsou v tabulce okolo nás."



Sestavy


FK Jílové
J. Vosecký [-] - T. Kořínek [-] , F. Vait [-] , S. Malowanyj [-] , Z. Michalec [-] - D. Kurty [-] , A. Čermák [-] , T. Feledi [-] , J. Kolář [-] - M. Just [-] , V. Bílek [-]

TJ Střekov
Z. Dvořák [-] - J. Bubla [-] , V. Kabátník [-] , J. Tichý [-] , O. Franc [-] - F. Chrudimský [-] , M. Novotný [-] , V. Rohlík [-] - Z. Satran [-] , F. Lejček [-] , R. Páša [-]

ŽK: 74. A. Čermák - 50. V. Kabátník , 72. J. Tichý .
Hráči zápasu: M. Just , T. Feledi , A. Čermák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Dvorský Vojtěch - KLOUB Lukáš, EICHLER Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.