3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 17:00

23.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Betyár dalším hattrickem dotáhl Děčín k výhře


Branky


33. M. Betyár , 36. M. Betyár , 52. M. Betyár - 39. V. Fiala , 81. V. Fiala
0

Favorit z Mojžíře herně zklamal, na umělé trávě FK Junior prohrál 2:3.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Umělka byla pěkně rozpálená

Fotbalisté Junioru Děčín doma přivítali třetí Mojžíř. Dle postavení v tabulce byli hosté favoritem, Děčín ale naposledy řádil v Libouchci. Na podzim Mojžíř doma porazil Junior Děčín 4:2.

 

Do utkání vstoupili daleko lépe domácí fotbalisté. Během několika minut se dostali do jasných šancí. Šimon Kubec postupně vychytal Betyára, Horáka a Přibyla. Ani tyto situace hosty nevarovaly.

 

Ve 33. minutě přihrál Přibyl Betyárovi, který otevřel skóre utkání - 1:0. A za další tři minuty se situace opakovala. Betyár opět těžil ze spolupráce s Přibylem a bylo to 2:0.

 

Hosté tradičně spoléhali na standardní situace. Ve 39. minutě se po jedné ve skrumáži nejlépe zorientoval Vít Fiala, který snížil na 2:1.

Hostům pomohl až příchod Pavlíka

Vstup do druhého poločasu byl opět lepší pro Děčín. V 52. minutě vystihl Jakubec hostující rozehrávku. Okamžitě našel Betyára, který zkompletoval svůj hattrick - 3:1. Děčínský útočník dal svou devátou branku v sezóně.

 

Hostům pak pomohl příchod Marka Pavlíka. Přeci jen si vytvořili tlak a dostali se do šancí. V 81. minutě přišel kontaktní gól, kdy se po další standardní situaci trefil opět Vít Fiala - 3:2.

 

V hektickém závěru se hosté snažili za každou cenu vyrovnat, domácí ale cennou výhru udrželi.

 

Děčín tak vyhrál podruhé v řadě a udělal důležitý krok k záchraně. V dalším kole hraje na Střekově. Mojžíř je stále třetí, v dalším kole doma hostí Lovosice.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


FK Junior Děčín
Pavel Přibyl, trenér FK Junior Děčín: "Jsem rád, že jsme potvrdili tři body z Libouchce. A ukázali, že to nebyla náhoda. Ke konci sezóny jsme se snad konečně rozehráli. Byl to dobrý výkon, v prvním poločase tam byly další šance. Hosté nás možná trochu podcenili, podle mého názoru zasloužené vítězství."

TJ Mojžíř
Miroslav Nosek, vedoucí TJ Mojžíř: "Především bych chtěl říct, že hrát v takovém vedru na umělce by mělo být zakázané. Každopádně jsme začali tragicky. Vůbec se nám nechtělo běhat, kdybychom po deseti minutách prohrávali o dvě branky, nikdo by se nemohl divit. Pomohl nám až příchod Marka Pavlíka, začali jsme hrát v posledních deseti minutách. Myslím si, že jsme i mohli vyrovnat. Ale domácí nakonec vyhráli zaslouženě."



Sestavy


FK Junior Děčín
P. Němec [-] - J. Horáček [-] - P. Gaher [-] , M. Stach [-] , D. Horák [-] , A. Mezsároš [-] (82. Č. Timofij [-] ) , P. Krupička [-] , M. Betyár [-] (90. M. Gumbrešt [-] ) , V. Přibyl [-] (86. R. Chyna [-] ) , R. Jakubec [-] (75. O. Lhoták [-] ) , J. Máša [-]

TJ Mojžíř
Š. Kubec [-] - P. Král [-] , Z. Stárek [-] , J. Mach [-] , J. Králik [-] - L. Schmied [-] (89. M. Vondráček [-] ) , P. Valta [-] , V. Fiala [-] , J. Zabloudil [-] (74. J. Bernášek [-] ) - J. Sládeček [-] (54. M. Pavlík [-] ) , A. Vitásek [-]

ŽK: 7. M. Betyár , 64. J. Horáček - 45. P. Valta , 64. M. Pavlík , 78. L. Schmied .
Hráči zápasu: M. Betyár - V. Fiala .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Provazník Adam - VACEK Jan, MATERNA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.