5:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

22.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiskra dobře začala, pak ale zhasla


Branky


21. J. Lepič , 45. L. Schoř (p.) , 57. J. Lepič , 75. J. Rusý , 79. D. Lenrt - 4. J. Borovec
0

Křešice se rozjížděly pomaleji. Nakonec ale jasně vyhrály.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali parádně

Ve středu tabulky hrající Křešice doma hostily předposlední Velké Březno. Domácí byli favoritem, hosté (v případě dvou sestupujících) už jsou vlastně jednou nohou v I.B třídě. Na podzim vyhrály Křešice ve Velkém Březně 2:1.

 

Do jarní odvety vstoupilo daleko lépe Velké Březno, už ve 4. minutě ho poslal svou hlavičkou do vedení Jiří Borovec - 0:1. Křešice začaly hodně vlažně, domácí mohli být rádi, že hosté nepřidali další branky.

 

V 21. minutě domácí vyrovnali, prosadil se Jiří Lepič - 1:1. Když už to vypadalo na poločasovou remízu, odpískal rozhodčí proti hostům penaltu. Tu ve 45. minutě proměnil Lukáš Schoř - 2:1.

Jiskra nedala penaltu. A pak odpadla

Po změně stran už byly Křešice aktivnější. V 57. minutě přidal svou čtrnáctou branku v sezóně Jiří Lepič - 3:1. Velké Březno se mohlo vrátit do zápasu, kopalo také pokutový kop. Oproti domácím ho ale neproměnilo.

 

Tato situace hosty nahlodala, do konce utkání na hřišti kralovaly Křešice. Čtvrt hodiny před koncem přidal čtvrtý domácí gól Jakub Rusý - 4:1.

 

V 79. minutě pak zpečetil domácí vítězství Dominik Lenrt - 5:1.

 

Křešice jsou šesté, bodově se dotáhly na pátý Libouchec. V dalším kole hrají v Jiříkově proti Rumburku. Velké Březno je stále předposlední, o víkendu doma hostí Českou Kamenici.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


FK Křešice
Lubomír Pekárek, vedoucí FK Křešice: "Začali jsme vlastně a hosté zaslouženě vedli. Pak se kluci rozhýbali, do poločasu jsme to otočili. Když hosté za stavu 3:1 nedali penaltu, odpadli. A my na hřišti kralovali. Bylo to naše zasloužené vítězství."

FK Jiskra Velké Březno
David Řezáč, předseda Jiskry Velké Březno: "Je to škoda. Vedli jsme a mohlo to být i 3:0 pro nás. Měli jsme šance, nastřelili břevno. Jenže přišla chyba, domácí vyrovnali a pak šli ze sporné penalty do vedení. Tři góly z pěti vůbec nemusely být, kdyby rozhodčí pískali, jak měli. Všechny sporné situace pískali pro domácí, myslím, že to hodně ovlivnili. Byl to zápas blbec, sporné situace nás srazily a už jsme chtěli jet pryč. Osobně jsem zvědavý na video."



Sestavy


FK Křešice
O. Větvička [-] - K. Patka [-] , M. Pácl [-] , L. Hrdý [-] , T. Hrdý [-] , L. Schoř [-] , J. Lepič [-] (72. J. Rusý [-] ) , D. Lenrt [-] , M. Loula [-] , V. Kühn [-] , A. Bezemek [-]

FK Jiskra Velké Březno
J. Ondrka [-] - M. Čapek [-] (83. M. Svoboda [-] ) , A. Virt [-] , V. Demčenko [-] , D. Králíček [-] , J. Borovec [-] , M. Valenta [-] , F. Jelínek [-] (57. M. Říha [-] ) , M. Maturkanič [-] , V. Neuman [-] , D. Řezáč [-]

ŽK: 47. V. Kühn - 39. D. Řezáč , 57. J. Ondrka .
Hráči zápasu: L. Hrdý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Rouček Karel - NOVOTNÝ Libor, ŽIVNŮSTKA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.