0:5
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

22.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Děčínský Junior zostudil Libouchec


Branky


0

Ten protáhl sérii porážek na čtyři utkání. Od Děčína doma dostal bůra.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Betyár měl svůj den

Fotbalisté Libouchce doma přivítali Junior Děčín. Domácí byli favoritem, přesto že jejich trenér Václav Strádal nemohl počítat hned se šesti hráči. Jenže ani hosté nepřijeli v plné palbě. Kvůli červené kartě nemohl hrát Stach, nemoc nepustila do hry Torbu s Timofijem.

 

Na podzim Libouchec urval v Děčíně vítězství 2:1.

 

Jenže odveta se hrála podle jiných not. Junior začal aktivně, v 16. minutě poslal kapitán Horáček dlouhý pas na Betyára, který otevřel střelecký účet - 0:1. Za tři minuty později přišla další děčínský trefa. Betyár se ve vápně prokličkoval do zakončení a opět mířil přesně - 0:2.

 

Ve 24. minutě dokonal Miroslav Betyár hattrick. Branku mu připravil Vojtěch Přibyl, který obral o míč brankáře Klačanského. Následně našel děčínského střelce, který dal na 0:3.

 

Ve 37. minutě přišel další děčínský zásah. Aktivní Miroslav Betyár připravil gól pro Josefa Mášu, který se nemýlil - 0:4.

Drama se nekonalo, Libouchec se neprosadil

Po změně stran se Děčín soustředil více na obranu. Libouchec se snažil s výsledkem něco udělat. Dvakrát se po centru dostal k hlavičce Kučera, pěknou šanci měl Vyhnal a po něm Hejna. Ale ani z jednoho liboucheckého mráčku gólově nezapršelo.

 

V 63. minutě pak přišel poslední gól. Svůj dobrý výkon korunoval brankou Daniel Horák - 0:5.

 

Libouchec je pátý, v dalším kole hrají v Lovosicích. Junior Děčín je devátý, o víkendu doma hostí třetí Mojžíř.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Libouchec
Václav Strádal, trenér FK Libouchec: „Nemám k tomu co říct, výsledek hovoří za vše. Přístup některých hráčů byl katastrofální. To, co odvedli na hřišti, je plivanec do tváře všem lidem, kteří se o fotbal v Libouchci starají. Mrzí mě, že se na to utrpění museli dívat a moc se jim za to omlouvám.“

FK Junior Děčín
Pavel Přibyl, trenér FK Junior Děčín: "Byl to náš nejlepší jarní výkon. Všechno nám sedlo, ve středu zálohy se dařilo Mášovi a Horákovi. Ale celý tým odehrál parádní utkání. Tři body jsou pro nás důležité, velmi dobrý den měl v útoku i Míra Betyár. Bylo to zasloužené vítězství."



Sestavy


TJ Libouchec
D. Klačanský [-] - J. Houda [-] , R. Král [-] , J. Vacek [-] (46. K. Vyhnal [-] ) , V. Balog [-] , R. Němeček [-] , M. Richter [-] , M. Hejna [-] , J. Studený [-] , L. Kučera [-] , M. Hammer [-]

FK Junior Děčín
P. Němec [-] - J. Horáček [-] - J. Máša [-] , D. Horák [-] (77. M. Gumbrešt [-] ) , A. Mezsároš [-] , P. Krupička [-] , M. Betyár [-] , V. Přibyl [-] (24. R. Chyna [-] ) , R. Jakubec [-] , P. Gaher [-] , O. Lhoták [-]

ŽK: 40. L. Kučera , 80. J. Studený , 84. R. Němeček - 42. J. Máša .
Hráči zápasu: J. Máša , D. Horák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Čáka Jindřich - BRETSCHNEIDER Kamil, ČERNÝ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.