1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

22.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mojžíř doma díky Stárkovi udolal Jílové


Branky


0

Šlágr kola rozhodla standardní situace, Jílové spadlo na druhé místo.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty zachránila branková konstrukce

Šlágr 22. kola byl k vidění na hřišti třetího Mojžíře. Do Ústí nad Labem totiž zavítalo první Jílového. Před zápasem bylo těžké hledat favorita, je pravda, že Mojžíř je letos na vlastním a hodně specifickém hřišti k neporažení. Na podzim Jílové doma vyhrálo nad Mojžířem 3:2.

 

Prvních deset až patnáct minut patřilo hostům. V úvodu byli aktivnější, ale do vyložené šance se nedostali. V 11. minutě se pak Jílové dožadovalo odpískání pokutového kopu. I domácí strana přiznala, že to pokutový kop asi měl být.

 

Domácí postupem času srovnali hru a mohli jít do vedení. Zdeněk Stárek se postavil k trestnému kopu, míč z jeho kopačky ale zastavila spojnice břevna a tyče. A když mlčeli i jílovští střelci, šlo se do kabin za stavu 0:0.

Roh a gól Stárka

Po změně stran to bylo poměrně vyrovnané. O osudu utkání rozhodla 57. minuta. Jan Sládeček zahrál rohový kop ukázkově, na penaltě se zjevil osamocený Zdeněk Stárek a hlavou překonal Jiřího Voseckého - 1:0.

 

Jílové muselo vrhnout více sil do útoku, na druhé straně mohl rozhodnout Sládeček. Svůj únik ze strany ale gólově nezakončil. Do konce utkání už branka nepadla, Mojžíř tak po Modré doma udolal i Jílové.

 

Mojžíř je třetí, v dalším kole ho čeká cesta do Děčína, kde se utkání s Juniorem. Jílové padlo na druhé místo, ve 23. kole přivítá doma Střekov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Mojžíř
Miroslav Nosek, vedoucí TJ Mojžíř: "Podle mě zasloužená výhra. Jílové začalo lépe a deset minut bylo lepší. Pak se dožadovali odpískání penalty, která asi byla. Pak jsme ale byli aktivnější a po poločase udeřili po standardní situaci. Hosté toho na můj vkus moc nepředvedli, čekal jsem od nich více. I když je pravda, že to naše hřiště je specifické. Více mě ale naštvali řeči, že si body platíme. Je to nesmysl a nebaví mě to poslouchat a číst na diskuzích."

FK Jílové
Ondřej Barilla, trenér FK Jílové: "Věděli jsme, že to bude těžké utkání. Podle mě by tomu slušela více remíza. Bylo to hodně o bojovnosti a chybách. My jednu udělali a soupeř jí krutě potrestal. Klukům nemám co vytknout, odjezdili to. Ovšem na tamním malém hřiště to prostě vůbec není o fotbale. Soupeři gratuluji, boj o čelo tabulky je stále otevřený."



Sestavy


TJ Mojžíř
Š. Kubec [-] - Z. Stárek [-] , A. Jankovský [-] , P. Král [-] , J. Králik [-] - J. Sikora [-] , J. Sládeček [-] (90. J. Bernášek [-] ) , V. Fiala [-] , J. Růžek [-] (46. M. Pavlík [-] ) - A. Vitásek [-] , J. Mach [-] (85. M. Kubec [-] )

FK Jílové
J. Vosecký [-] - Z. Michalec [-] , S. Malowanyj [-] , F. Vait [-] , R. Rangl [-] - T. Feledi [-] , A. Čermák [-] , D. Kurty [-] , V. Bílek [-] - M. Just [-] , J. Kolář [-] (60. M. Horyna [-] )

ŽK: 74. J. Mach - 12. A. Čermák , 61. M. Horyna , 68. R. Rangl , 79. M. Just .
Hráči zápasu: J. Králik , J. Sládeček - M. Just , Z. Michalec .
Počet diváků: 270. Rozhodčí: Javorek Jiří - DUŠEK Jakub, NOVOTNÝ Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.