Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

22.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střekovu doma na body nestačily ani čtyři góly


Branky


0

Oldřichov potvrdil dobrou formu, vyhrál šesté utkání v řadě!

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střekov nezačal dobře

Fotbalisté Střekova doma přivítali Oldřichov. Vzhledem k aktuální formě a tabulkového postavení byli favoritem hosté. Na podzim ale Střekov remizoval v Oldřichově 1:1, za lépe zvládnuté penalty si pak odvezl druhý bod.

 

Trenér domácích Pavel Bednář měl velké problémy se sestavou. Na hřiště tak vyběhl i bývalý trenér Osady Petr Čítek. V prvním poločas byl lepší Oldřichov, který se tak dostal do vedení.

 

Ve 22. minutě se akcí ze hry prosadil Jan Konečný - 0:1. A svého parťáka o chvilku později napodobil Jaroslav Hrubý - 0:2. Střekov ve 37. minutě snížil, dobrou kombinaci s Novotným zakončil Čítek - 1:2.

 

Jenže do poločasu se ještě jednou prosadil Jaroslav Hrubý, který patnáctou brankou v sezóně vrátil Oldřichovu dvoubrankový náskok - 1:3.

Oldřichov trestuhodně polevil

Vstup do druhého poločasu měl daleko lepší Střekov. Ve 47. minutě dostali domácí možnost kopat vůbec první penaltu na jaře. K té se postavil Radek Páša a proměnil - 2:3. Hráči Osady zvedli hlavy a brzo vyrovnali. Radek Páša se individuálně prosadil přes tři hráče a překonal i Tomáše Průšu - 3:3.

 

Oldřichov naprosto vypadl ze hry, Střekov se dokonce dostal i do vedení. V 62. minutě se totiž pěkně trefil z trestného kopu Jakub Zikmundovský - 4:3.

 

Hosté se ale zvedli a dokázali bláznivý zápas otočit. Čtvrt hodiny před koncem dokázal vyrovnat Jaroslav Skrčený - 4:4. Sedm minut před koncem přišel vítězný gól. Nepřesný rozhodčí odpískal proti domácím poměrně přísnou penaltu, kterou proměnil Jan Konečný - 4:5.

 

Domácí se snažili vyrovnat, dvě minuty předkoncem ale dostal Zikmundovský červenou kartu. Oldřichov už tři body nepustil.

 

Střekov spadl na desáté místo, v dalším kole hraje na hřišti druhého Jílového. Oldřichov je stále třetí, o víkendu hostí lídra z Modré!

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Střekov
Pavel Bednář, trenér TJ Střekov: "U nás si diváci přijdou na své. Ale teď vážně. Nepomohl nám fakt, že jsme měli problémy se sestavou. První poločas jsme prospali. Chyběl tam pohyb, důraz a aktitiva. Hosté ho zaslouženě vyhráli. Po změně stran jsme se zvedli a utkání otočili. Rozhodla velmi přísná penalta, navíc přišla i červená karta. Jsem samozřejmě zklamaný. K bodům s kvalitním soupeřem nebylo daleko."

TJ Oldřichov
Filip Čutík, fotbalista TJ Oldřichov: "První poločas jsme odehráli takzvaně v suchém triku. Pod dojmem vedení jsme ale po změně stran přestali hrát a nechali si dát tři góly. Naštěstí jsme se ale ještě zvedli a dokázali vyhrát. Závěr moc nezvládl hlavní rozhodčí."



Sestavy


TJ Střekov
Z. Dvořák [-] - J. Bubla [-] (59. V. Kmec [-] ) , V. Kabátník [-] , J. Tichý [-] - J. Zikmundovský [-] , M. Novotný [-] , M. Lenc [-] , P. Čítek [-] , V. Rohlík [-] - Z. Satran [-] , R. Páša [-]

TJ Oldřichov
T. Průša [-] - L. Vebr [-] (72. A. Veselý [-] ) , J. Hrubý [-] (90. F. Čutík [-] ) , K. Hoffman [-] , J. Sláma [-] , J. Dědič [-] , A. Slaný [-] , J. Konečný [-] , Z. Vosátka [-] , P. Holub [-] , D. Skrčený [-]

ŽK: 42. J. Tichý , 49. V. Rohlík , 63. P. Čítek , 70. M. Lenc - 49. Z. Vosátka , 89. A. Slaný , 90. D. Skrčený . ČK: 88. J. Zikmundovský .
Hráči zápasu: P. Čítek - J. Konečný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mareš Jaroslav - VLK Lukáš, FORMÁNEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.