4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 17:00

21.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Modrá zlomila Střekov v poslední dvacetiminutovce


Branky


0

Favorit porazil Osadu 4:0, dvakrát se trefil stoper Dušan Tesařík.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Modrá začala aktivně

Fotbalisté Modré přivítali v neděli na svém trávníku Střekov. Favorit byl jasný, domácí Jiskra prahne po návratu do krajského přeboru. Hosté se pohybují spíše v dolní polovině tabulky. Na podzim navíc doma podlehli Modré 0:3.

 

Modrá začala aktivně a dobrých dvacet minut určovala tempo hry. Střekov hrál druhé housle, jen se štěstím přežil šance Fichtnera a Štorce. Jiskra se prosadila právě ve 20. minutě, když střelu Makarova dorazil za Dvořáka stoper Tesařík - 1:0.

 

Po úvodní trefě ale domácí tým zvolnil a nechal hosty, aby se dostali do hry. Hosté vyrovnali hru, ovšem vyrovnání skóre se nedočkali.

Střekov zlomila penalta

Druhý poločas začal daleko lépe Střekov. Domácí vypadli z tempa a mohli děkovat brankáři Matějkovi, který zlikvidoval dvě nebezpečné střely Pášy a Satrana. Klíčová situace utkání přišla v 68. minutě. Brankář Dvořák jasně fauloval Tomáš Fejfara a sudí nařídil pokutový kop. K němu se o minutu později postavil Dušan Tesařík, který proměnil - 2:0.

 

Modrá se uklidnila a do konce utkání přidala další dva góly. V 80. minutě se z trestného kopu trefil Martin Fejfar, brankář Dvořák asi neměl čisté svědomí - 3:0. V 87. minutě proměnil své sólo stoper Kamil Podolský, který uzavřel na konečných 4:0.

 

Jiskra Modrá je tak stále druhá, na první Jílové ztrácí dva body. V dalším kole hraje v Libochovicích. Střekov je devátý, ve 22. kole hostí čtvrtý Oldřichov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


Modrá
Josef Rákosník, trenér Jiskra Modrá: "Uhráli jsme povinné vítězství, ale ve hře je pořád hodně nepřesností. Ani koncovka v zápase nebyla zase nic moc, přitom na tréninku to tam klukům padá. Hrajeme na můj vkus moc komplikovaně, přitom v jednoduchosti je krása fotbalu, ale to musí někteří hráči pochopit a ne si hrát co se jim líbí. No a někteří hráči by si zasloužili spíš lavičku, ale to v naší situaci není dost dobře možné."

TJ Střekov
Pavel Bednář, trenér TJ Střekov: "Začátek jsme zaspali, domácí se lépe pohybovali a my mohli být rádi, že nám dali jen jednu branku. Pak se hra vyrovnala, po změně stran jsme byli dvacet minut i lepší. A měly dvě gólovky. Pak nás srazila penalta, která byla. A také gól ze standardní situace. Modrá vyhrála zaslouženě, ale mohli jsme to více zdramatizovat."



Sestavy


Modrá
M. Matějka [-] - R. Vaschkevich [-] (60. V. Šotola [-] ) , L. Štorc [-] , T. Fichtner [-] , D. Tesařík [-] , T. Fejfar [-] , M. Fejfar [-] , M. Bičák [-] , K. Podolský [-] , L. Mayerhofer [-] (84. J. Štěrba [-] ) , N. Makarov [-] (58. L. Sýkora [-] )

TJ Střekov
Z. Dvořák [-] - J. Tichý [-] , V. Kabátník [-] (64. O. Franc [-] ) , V. Rohlík [-] , J. Bubla [-] (46. P. Baláž [-] ) - L. Hnízdo [-] , M. Lenc [-] , M. Novotný [-] - R. Páša [-] , F. Lejček [-] , Z. Satran [-] (55. J. Zikmundovský [-] )

ŽK: 52. T. Fejfar , 55. L. Mayerhofer , 72. M. Bičák , 90. K. Podolský - 60. J. Tichý , 68. Z. Dvořák , 78. M. Lenc .
Hráči zápasu: D. Tesařík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HEJL Jakub - ŠEFČÍK Josef, TROJAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.