1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

21.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola rozhodlo jednoduché bodlo


Branky


0

Oldřichov doma porazil nejtěsnějším rozdílem Mojžíř. A pošilhává po třetí místě.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný zápas

Čtvrtý Oldřichov doma přivítal třetí Mojžíř. Oba celky jsou příjemným překvapením celé sezóny. Domácí měli hostům co vracet, na podzim totiž prohráli v Mojžíři 2:4.

 

První poločas nabídl vyrovnanou partii, šance byly na obou stranách. Domácí brankář Tomáš Průša musel prokázat své kvality při střele Jiřího Macha a také aktivního Zdeňka Stárka.

 

A jelikož v první půli mlčeli i domácí střelci, šlo se do kabin za stavu 0:0.

Rozhodl stoper

Po změně se pokračovalo ve stejném rytmu, hra byla ve velké míře vyrovnaná. Postupem času bylo jasné, že rozhodne jedna branka.

 

Ta padla v 64. minutě. Domácí zahrávali rohový kop, který hosté odvrátili. Aleš Dědič ho ze středu hřiště poslal na kraj, kde si ho převzal Kamil Hoffman. Ten ho poslal do vápna, kde se před Šimonem Kubcem objevil klasický závar. V něm se nejlépe orientoval domácí stoper Zdeněk Vosátka, který míč poslal levou nohou a bodlem do sítě - 1:0.

 

Oldřichov se pak více soustředil na defenzivu, hosté měli tlak, k dispozici měli několik standardních situací, ovšem kýženého vyrovnání se nedočkali.

 

Oldřichov je tak čtvrtý, na třetí Mojžíř ztrácí čtyři body. V dalším kole hraje Oldřichov na Střekově, Mojžíř doma přivítá první Jílové!

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Oldřichov
Filip Čutík, TJ Oldřichov: "Poměrně svižný a hezký fotbal. Bylo to nasazení a bojovnost, hra byla vyrovnaná. My jsme měli štěstí, že nám to tam spadlo. Ale mohlo to být úplně obráceně. V závěru měli hosté tlak, ale vyloženou šanci neměli."

TJ Mojžíř
Miroslav Nosek, vedoucí TJ Mojžíř: "Podle mě to byl takový línější fotbal. V první půli jsme tam měli tři dobré šance. Po změně stran to byl už chodící fotbal, rozhodl šťastný gól domácích, který padl bodlem. Nebyli jsme kompletní, byl to remízový zápas."



Sestavy


TJ Oldřichov
T. Průša [-] - K. Hoffman [-] , J. Sláma [-] , P. Smrkovský [-] (76. L. Vebr [-] ) , J. Dědič [-] , A. Slaný [-] , J. Konečný [-] , Z. Vosátka [-] , J. Voráček [-] (87. J. Toth [-] ) , P. Holub [-] , D. Skrčený [-]

TJ Mojžíř
Š. Kubec [-] - P. Král [-] , A. Jankovský [-] , Z. Stárek [-] , J. Králik [-] - J. Zabloudil [-] (86. M. Vondráček [-] ) , J. Růžek [-] , V. Fiala [-] , P. Valta [-] - J. Mach [-] (66. J. Sládeček [-] ) , A. Vitásek [-]

Hráči zápasu: Z. Vosátka - Z. Stárek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Cvachoušek František - SPIŠÁK Dušan, SVOBODA Evžen.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.